Ar ko tagad nodarbojas «Sekss un lielpilsēta» dīva Sāra Džesika Pārkere? (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

52 gadus vecā amerikāņu aktrise Sāra Džesika Pārkere, kura iemantoja pasaules slavu ar Kerijas Bredšovas lomu seriālā «Sex and the City» («Sekss un lielpilsēta»), joprojām pārsteidz ar savu gaumīgo ģērbšanās stilu, kā arī turpina savu aktrises karjeru - tomēr ne uz lielā ekrāna.

Ņujorkā paparaci aktrisi iemūžinājuši kopā ar diviem lieliem miesassargiem, kuri viņu pavada uz televīzijas kanāla «HBO» («Home Box Office») seriāla «Divorce» («Šķiršanās») otrās sezonas filmēšanas noslēgumu - Pārkere pastaigai pa ielām bija izvēlējusies košu puķainu kleitu, tai pieskaņojot zilas kurpes un somiņu.

Seriāls «Divorce» ļauj ieskatīties pusmūža vecuma precēta pāra dzīvē – kad Francisa nolemj šķirties no viņas vīra un bērnu tēva Roberta, abu dzīves mainās līdz nepazīšanai, jokatrs mēģina sekot saviem sapņiem, bet visu sarežģī abu starpā valdošā mīlestība un gadu laikā uzkrātais naids.

Pati Pārkere kopš 1997. gada ir precējusies ar aktieri Metjū Broderiku (Matthew Broderick) un kopā audzina trīs bērnus.

Kā zināms, aktrise seriālā «Sekss un lielpilsēta» no 1998. līdz 2004. gadam filmējās kopā ar Kimu Ketrelu (Samantu Džounsu), Kristīnu Deivisu (Šarloti Jorku) un Sintiju Niksoni (Mirandu Hobsu). Pēc seriāla panākumiem uzņemtas arī divas pilnmetrāžas filmas - «Sex and the City» (2008) un «Sex and the City 2» (2010).

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu