Foto: Regīna Devīte piedzīvojusi neparastas pārvērtības (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Tuvojoties Jāņiem, atgriežas arī latviešu visu laiku visvairāk skatītā izrāde - Rūdolfa Blaumaņa «Skroderdienas Silmačos», kas šogad svin 115 gadu jubileju kopš pirmizrādes. Izrādē Pindacīšas lomā iejutīsies aktrise Regīna Devīte.

Devīte, kuru skatītāji iemīlēja seriālā «UgunsGrēks,» par godu «Skroderdienām» mainījusi vizuālo tēlu - aktrise kļuvusi par tumšmati, kā arī viņas zilās acis nu ir ogļu melnā krāsā.

Prezentācijas pasākumā Devīte gardi mielojās ar pankūkām, pacienājot arī sanākušos viesus.

Mīlestības līkločus, palaidnības un amizantus brīžus no Silmaču sētas dzīves izrādē izspēlēs izcilu aktieru ansamblis no teju visiem profesionālajiem Latvijas teātriem: aktieri Elīna Vāne, Edgars Pujāts, Ģirts Ķesteris, Ieva Puķe, Regīna Devīte, Gints Grāvelis, Imants Strads, Dārta Daneviča, Inese Ramute, Inta Tirole, Kārlis Neimanis un Zigurds Neimanis, kurš ir arī jubilejas izrādes režisors. Lomās iejutīsies arī dziedātāji Ieva Sutuguova un Nikolajs Puzikovs. Katru iestudējumu kuplinās arī vietējie tautas deju un koru kolektīvi, kas ne tikai uzstāsies, bet iesaistīs visus skatītājus kopīgā svētku ielīgošanā.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu