Normunda Rutuļa mamma atklāj, kuru dziesmu dēls izpildīs viņas bērēs (38)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Dziedātāja Normunda Rutuļa mamma Ligita Petrama dēla jaunākā albuma «Vēl viens laimīgs rīts» prezentācijā atklājusi, tieši kuru no viņa dziesmām vēlas dzirdēt savās bērēs.

«Mana mīļākā dziesma, ko izpilda Normunds, ir «Sudraba ābelē sudraba ziedi». Esam nolēmuši - kad mani sūtīs uz citiem laukiem, viņš man dziedās šo dziesmu. Tāpēc es nekrāsoju matus,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstījusi Petrama.

Tāpat viņa izdevumam atklājusi, ka dēla bērnībā pat nav nojautusi, ka viņš kļūs par dziedātāju. «Muzikāls puika jau bija, taču vairāk viņam interesēja motosports. Mācījās mūzikas skolā klavieres, bet spēlēt negribēja. Ņēmāmies līdz asarām! Pusaudža gados viņš sāka spēlēt bungas Gunāra Freidenfelda ansamblī «Zvaigžņu zagļi», bet vēlāk dziedātājs Guntars Vētra ieteica Raimondam Paulam paklausīties Normunda balsi, jo tolaik meklēja, kas varētu aizvietot saslimušu mūziķi muzikālā izrādē,» atceras mūziķa mamma.

Viņa stāstījusi, ka dēla un mazbērnu muzikālās dotības nākušas no Normunda tēva Jura Rutuļa, kas bijis gan talantīgs mūziķis, gan zīmētājs, taču slimības dēļ aizgāja aizsaulē, kad Normundam bija vien pieci gadiņi.

Komentāri (38)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu