Zatlers ar izmeklētu publiku bauda labumus smalkās viesībās Daugavas krastā (141)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Nesen atklātajā restorāna «MUUSU» terasē 14. jūnijā viesi pulcējās uz ekskluzīva dizaina grila izmēģināšanu, ar ko nodarbojās Latvijas šefpavārs Kaspars Jansons. Pasākums tika rīkots par godu konceptpasākumu aģentūras «EIGHT» dibināšanai un pakalpojumu prezentācijai, un vērienīgajās svinībās aicināta izmeklēta auditorija - Latvijā zināmi uzņēmēji, juristi, mākslas cienītāji, arhitekti un dizaineri.

Pasākums pulcēja, piemēram, austeru pavāru Renāru Purmali, vīnziņus no galerijas «Noble Wine», kafijas baristas no Rīgā zināmās Vērmaņdārza kafejnīcas «Tornis» un alus ekspertu no mikro brūža «Alķīmiķis». Terasē vasaras vakaru baudīja arī bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Pasākuma atmosfēru Daugavas krastā papildināja džeza apvienība «Carousel» ar melodiskām variācijām sen zināmiem skaņdarbiem no pagājušā gadsimta 20. gadiem līdz pat mūsdienām.

Komentāri (141)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu