Kā Džordžs Klūnijs iepazinās ar savu sievu - advokāti Amalu? (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Džordžs Klūnijs un viņa sieva Amala jūnija sākumā kļuva par vecākiem dvīņiem, tomēr pāris iepazinās 2013. gadā - kādā ballītē. Klūnija tēvs Niks ārvalstu medijiem pastāstījis, kā tieši viņa dēls iepazinās ar cilvēktiesību advokāti.

Džordžs un Amala iepazinās 2013. gadā, kādā ballītē, kuru apmeklēja arī Klūnija vecāki. Patiesībā cilvēktiesību advokāte Amala šajā pasākumā nonāca nejauši, jo bija ieradusies līdzi kādam ar Klūniju ģimeni kopīgam draugam.

Amerikāņu izdevumam «People» Džordža Klūnija tētis Niks atklāja, ka visa Amala nekavējoties «satriekusi» visu ģimeni.

«Mēs ar Ninu [red. - Klūnija mamma] patiesībā bijām tie, kas atvēra durvis, kad Amala ienāca,» atklāj Klūnija tēvs. «Viņa iepazīstināja ar sevi un mēs parunājām. Viņu pavisam noteikti likās burvīga, pievilcīga un ļoti izglītota, tomēr laikā, kad tovakar ēdām maltīti, bija skaidrs, ka viņa ir arī ļoti laipna.»

Pēc vakariņām ar Amalu sāka komunicēt arī Džordžs. Niks atklāj, ka kopā ar sievu vērojis viņus abus un smejoties nodomājis, ka šī sieviete jaunajam vīrietim varētu sagādāt nepatikšanas.

«Es tiešām domāju, ka pēc pirmās tikšanās viņa un viņas nākotne bija skaidra,» uzskata Klūnija tēvs. «Viņa bija tik ievērojama un viņš bija tik ievērojams viņas klātbūtnē.»

Jau ziņots, ka Džordžs un Amala Klūniji apprecējās 2014. gada septembrī - Itālijas pilsētā Venēcijā.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu