Kaupera dēlu grupas lielākā fane izrādās viņu vecmāmiņa (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Grupas «Prāta vētra» solista Renāra Kaupera mamma Mudīte Gavrilko ir sajūsmā ne tikai par dēla sasniegumiem, bet arī mazbērnu - Edgara un Emīla – veikumu grupā «Carnival Youth». 

Grupas jaunā albuma «Vienā vilcienā» prezentācijas pasākumā Mudīte izdevumam «Kas Jauns»atzinusi, ka fano par mazbērnu grupu.

«Jaunā albuma dziesmas dzirdēju pirmo reizi, un tās man patiešām patika. Mazdēli gribēja ar to mani iepazīstināt jau agrāk, taču es teicu - nē, atbraukšu uz albuma prezentāciju un tad arī visu noklausīšos,» izdevumam pastāstīja Edgara un Emīla vecmāmiņa.

Viņa bijusi dēla Renāra Kaupera pirmā mūzikas skolotāja, tomēr nekad speciāli nav virzījusi nedz dēlu, nedz mazbērnus dzīvi saistīt mūzikas virzienā. Mudīte pati vada pirmsskolas izglītības iestādi «Zemenīte».

Jau vēstīts, ka 1. jūnijā, latviešu grupa «Carnival Youth» laida klajā jaunu albumu latviešu valodā «Vienā vilcienā». Šis ir trešais grupas studijas ieraksts, iepriekšējais – «Propeller» – saņēma Latvijas mūzikas gada balvu «Zelta mikrofons» kategorijās «Alternatīvās vai indie pop mūzikas albums» un «Gada labākais albums».

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu