Ar vētrainu ballīti «Singapūras Satīns» izdod debijas albumu (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Andris Zieds

Nedēļu pirms Jāņiem pašmāju repa grupa «Singapūras Satīns» prezentējusi savu debijas albumu «Iespēja Viena».

Draugu un grupas atbalstītāju lokā pasākums norisinājās uz pasažieru kuģa «Liepāja,» kas šūpojās un kursēja pa Daugavas viļņiem.

Pasākumā netrūka dažādu atraktīvu notikumu - sanākušie viesi tika cienāti ar grupas sarūpētiem našķiem un dzērieniem, kā arī ar ansambļa atbalstītāju sagādātajām dāvanām. Tāpat neizpalika albuma atskaņošanas koncerts.

Albuma tapšanā piesaistīti gan vietējie, gan ārzemju «bītmeikeri» un, kā ierasts, grupas augstvērtīgo muzikālo skanējumu papildina jēgpilni, asprātīgi un aizkustinši teksti, kas sevī ietver sabiedrībā aktuālas tēmas, jauniešu ikdienas pārdomas, sajūtas un atziņas, par albumu portālam «Apollo» ziņo grupas pārstāvji.

«Mēs gribam pateikties pilnīgi visiem, kuri ar mums nosvinēja šo nozīmīgo notikumu un īpašs paldies Peldu ielas republikas kolektīvam par šo iespēju vienu. «Satīns» vienmēr cenšas atrast jaunus veidus, kā pārsteigt fanus un klausītājus, tāpēc tā vietā, lai iet uz klubu, mēs likām klubam nākt pie mums. Šis bija pirmais slazds uz ūdens un esam ļoti pateicīgi pasākuma apmeklētājiem par to, ka tomēr neviens nenoslīka, lai gan bukmeikeru prognozes pirms pasākuma liecināja par pretējo» par muzikālo ballīti vēsta grupas pārstāvji.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu