Stilīgie rīdzinieki lustējas kokteiļa atklāšanas burziņā (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristaps Bardziņš

Piektdien, 16. jūnijā, kolorītais TV šovu un pasākumu vadītājs Mārtiņš Kapzems atvēra savu māju durvis vietējām slavenībām un žurnālistiem, lai grila ballītē iepazītu kvalitatīvu alkoholisko kokteili no Somijas «Hartwall Original Long Drink».

Pasākuma laikā Hartwall Original Long Drink kļuva par vasaras simbolu, esot līdzās slavenībām un mediju pārstāvjiem.

Pasākuma viesi gatavoja un baudīja grila ēdienus, grieza plates un laiski pavadīja saulaino laiku. Starp pasākuma visiem tika manīti Betija M Sadauska, Zane Simsone, Jūlija Verbicka, Jūlija Rumjanceva, Agnese Rudzīte, Agnija Grigule, Viktorija Joniene, Karīna Zu, Sergejs Hatanzejskis, Jaroslavs Barišņikovs, Rodions Šehovtsovs, Dāvis D Sanke un citi stilīgie rīdzinieki.

Ballītē bija piedāvāta izklaide ar pievienoto vērtību – tika uzsākts ilgtermiņa mākslas projekts - izaicinājums, kura ietvaros tiks veidotas mākslas instalācijas no tukšām dzēriena bundžām. Radošie cilvēki no dažādām sfērām, kas pirmie izveidos savu kompozīciju, nominēs citus šim izaicinājumam. Pirmo nomināciju kārtu uzsāka Indra Salcēviča, Jaroslavs Barišņikovs un Sergejs Hatanzejskis.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu