Grupas «Otra puse» solists turējis noslēpumā, ka viņam ir meita (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/normunds.paunins

Pašmāju grupas «Otra puse» solists Normunds Pauniņš (48) vien šī gada 9. jūnijā plašākai publikai atklājis, ka viņam ir meita. Par to līdz šim zinājuši tikai viņa tuvākie radi un draugi.

To mūziķis paziņojis ar ierakstu sociālajā tīklā «Facebook»: «Mūsu Annemarijai šodien liela diena - izlaidums, pabeigta 9. klase! Vecākiem liels prieks!!!»

Izrādās, ka Pauniņš tik ilgi turējis noslēpumā faktu, ka viņam ir meita, jo attiecības ar Annemarijas māti Jeļenu Šagunu viņam bijušas jaunībā - abi nebija precējušies un kopā nodzīvoja vien līdz meitas piecu gadu vecumam.

«Izšķīrāmies un kādu laiku netikāmies. [..] Gadiem ritot, viss nostājās savās vietās. Tagad man ar meitas mammu un meitu ir lieliskas attiecības, es pat teiktu, ideālas. Regulāri sazvanāmies, palīdzam cits citam, kad nepieciešams,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja mūziķis.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu