Jānis Stībelis laidis klajā patriotisku skaņdarbu (78)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Dziedātājs Jānis Stībelis radījis patriotisku dziesmu ar nosaukumu «Karogs» un laidis klajā mūzikas videoklipu šim skaņdarbam. «Klipā redzama Latvijas brīnišķīgā daba, un, manuprāt, tas varētu iedvesmot cilvēkus pirms Līgosvētku svinēšanas. Lai pacilājošs un jauks arī jums ir šis vasaras laiks, un priecīgus visiem Līgosvētkus!» saka mūziķis.

«Karogs» ir pirmais singls no Jāņa topošā albuma, ko dziedātājs iecerējis laist klajā nākamgad par godu Latvijas valsts simtgadei - šajā dziesmā izmantota Edvarta Virzas dzeja, kas dienasgaismu ieraudzīja maija sākumā

Strādājot pie dziesmas, Jānim bijusi vēlme, viņaprāt, nepelnīti piemirsto Virzas dzeju ar popmūzikas palīdzību padarīt pazīstamāku tieši jauniešiem. «Latvijas laikā Virza bija cilvēku iemīļots un iecienīts dzejnieks, savukārt mēs zinām tikai viņa «Straumēnus», ko liek lasīt skolā. Taču arī viņa dzejai būtu vērts pievērst uzmanību!» pauž dziedātājs.

Komentāri (78)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu