Saistībā ar pasākumu «Līgosim krastmalā» slēgs satiksmi 11. novembra krastmalā (24)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edijs Pālens/LETA

Saistībā ar pasākumu «Līgosim krastmalā!» no šodienas plkst.20 līdz 24.jūnija plkst.24 slēgs satiksmi 11.novembra krastmalā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Satiksme tiks slēgta 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, 11.novembra krastmalai pieguļošajā ielā no Poļu gātes līdz Jaunielai, Poļu gātes posmā no 11.novembra krastmalas līdz Pils ielai un Bīskapa gātes posmā no Herdera laukuma līdz 11.novembra krastmalai. Satiksme ierobežojumi attiecas arī uz alus velosipēdu, velorikšām, elektromobiļiem un zirgu pajūgiem.

No šodienas plkst.20 līdz 24.jūnija plkst.24 tiks organizēta divvirzienu satiksme Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam, un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai. Tāpat šai laikā tiks atslēgti luksofori 11.novembra krastmalā pie Poļu gātes un Bīskapa gātes.

Līdz 24.jūnija plkst.24 transportlīdzekļiem būs aizliegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalā, Daugavas pusē, posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai un pie uzbrauktuves uz Akmens tilta. Tāpat no šodienas plkst.20 līdz 24.jūnija plkst.24 transportlīdzekļiem tiks liegts apstāties un stāvēt 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai, kā arī krastmalai piegulošajā paralēlajā ielā Vecrīgas pusē (starp Poļu gāti un Jaunielu).

No 23.jūnija plkst.14 līdz 24.jūnija plkst.4.30 Daugavā tiks slēgtas kuģīšu piestātnes Nr.14 un Nr.17.

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu