Argentīnietis Pelegrīno kļuvis par «Southampton» galveno treneri (3)

LETA/BBC
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Argentīniešu speciālists Maurisio Pelegrīno kļuvis par Anglijas futbola premjerlīgas komandas «Southampton» galveno treneri. Ar pašlaik 45 gadus veco treneri parakstīts līgums uz trim sezonām.

Pelegrīno līdz ar to stājies Francijas speciālista Kloda Piela vietā, kurš «Southampton» galvenais treneris bija tikai vien sezonu.

«Southampton» komanda, kurā savulaik spēlēja arī Latvijas futbolisti Marians Pahars un Imants Bleidelis, vēsturiski nav bijusi starp Anglijas spēcīgākajām. Vēl 2011.gadā tā spēlēja Anglijas pēc spēka trešajā līgā jeb «League One», bet pēdējos trijos gados sasniegusi savā vēsturē augstākos rezultātus, premjerlīgā gūstot attiecīgi septīto, sesto un astoto vietu.

Savukārt Pelegrīno vēl tikai maijā atstāja Spānijas kluba «Alaves» galvenā trenera amatu, to pametot pēc neveiksmes Karaļa kausa izcīņā.

Argentīniešu speciālista vadībā «Alaves» šogad čempionātā ieņēma devīto vietu. Šo klubu viņš vadīja vienu sezonu, bet pirms tam viņš strādājis arī ar «Valencia» un Argentīnas komandām.

Kā futbolists Pelegrīno savulaik aizvadīja trīs spēles Argentīnas izlasē, turklāt viņš spēlēja arī tādos klubos kā «Barcelona», «Valencia» un «Liverpool».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu