Nedēļas horoskops: 3. - 9. jūlijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Nedēļas horoskops

AUNS Aktīva nedēļa, tevi būs pārņēmis kārtējais sacensības gars. Auniem sportistiem izdosies veiksmīgi starti, bet pārējie centīsies izcelties biznesa jomā. Tā vai citādi, vēlēsies būt uzmanības centrā, varbūt pat publiski uzstāsies. Svarīgs būs sabiedrības un priekšniecības vērtējums, tāpēc darīsi visu, lai izpelnītos uzslavas. Labs laiks, lai paplašinātu redzesloku ceļojot. Iespējams, uzvedīsies pārgalvīgi, piemēram flirtējot ar kādu personu laulātā drauga acu priekšā.

VĒRSIS Pirmdien viss iesāktais izdosies, ja vien būsi atraktīvs un izpaudīsies oriģināli. Svarīgi veidot jaunus lietišķos kontaktus. Varbūt kopā ar kādu ārzemnieku uzsāksi sen iecerētu projektu. Tai pat laikā nav vēlams aizņemties naudu, sevišķi no ietekmīgiem, bagātiem cilvēkiem. Tevi interesēs viss ar kultūru, izklaidi saistītais, vai nu piedalīsies kādā pasākumā vai to organizēsi, vadīsi. Iespējama necerēta veiksme, laime personīgā dzīvē.

DVĪŅI Būsi neierasti nosvērts, nopietns, tāpēc šajā nedēļā ieteicams uzsākt nozīmīgas lietas. Veiksies viss ar zinātni un tehniku saistītais, varbūt pat veiksi kādu atklājumu. Tāpat labvēlīgs laiks rakstniekiem, žurnālistiem, mācību iestāžu darbiniekiem, kā arī visiem, kuru darbs saistīts ar informāciju. Vari kārtot juridiskus jautājumus, parakstīt līgumus, apmeklēt valsts iestādes. Iespējams, ar kādu ietekmīgu cilvēku tevi saistīs kas vairāk kā tikai lietišķas attiecības.

VĒZIS Ieteicams ieviest reformas savā un citu cilvēku dzīvē. Labprāt dalīsies pieredzē un apkārtējie būs vairāk nekā ieinteresēti tevi uzklausīt. Gūsi popularitāti savās aprindās. Vienu gan ielāgo, ja esi nolēmis uzsākt kādu lielu darbu, tad rūpīgi izvēlies sadarbības partnerus un atsakies no mazpazīstamu cilvēku palīdzības. Brīvdienās nav vēlami tāli braucieni, jo ceļā iespējami nepatīkami starpgadījumi. Sakārto savas enerģijas, nodarbojies ar jogu, meditāciju.

LAUVA Daudz laika veltīsi karjeras jautājumu risināšanai. Plānu netrūks, bet iespējams, ka tie būs pārāk grandiozi, lai realizētos. Katrā gadījumā lieki cerēt uz tūlītējiem panākumiem vai apkārtējo atbalstu, sapratni. Labāk veiksies mīlas jomā, būsi asprātīgs un piesaistīsi ne vienas vien pretējā dzimuma personas uzmanību. Kaut arī centīsies saglabāt savu neatkarību, tomēr nav izslēgts, ka mīļotajam cilvēkam izdosies izdabūt no tevis “jā” vārdu.

JAUNAVA Pirmdien ieteicams apvienoties ar kolēģiem, lai veiktu kādu svarīgu uzdevumu. Vari izmantot starpnieka pakalpojumus vai pats par tādu kļūt Tomēr turpmākajās nedēļas dienās gan tieksies pēc radošās brīvības, necietīsi pamācības, aizrādījumus, varbūt darbosies par spīti kādam. Piemērots laiks naudas darījumiem un personīgās dzīves sakārtošanai. Apsvērsi domas par kopdzīves uzsākšanu vai stāšanos laulībā.

SVARI Svariem labs periods. Sekmēsies uzņēmējdarbība, paplašināsies lietišķie kontakti. Mākslas pasaules pārstāvji gūs atzinību. Vienu gan ielāgo, ja vēlies, lai šī panākumu sērija turpinās, nesāc jaukties citu darīšanās, pamācīt kolēģus vai jebkādā veidā izrādīt savu pārākumu. Nedēļās nogalē personīgā dzīvē iespējami pārpratumi vai sarežģījumi. Varbūt apsūdzēsi partneri neuzticībā, bet izrādīsies, ka tavai greizsirdībai nav nekāda pamata.

SKORPIONS Laiks, kad Skorpiona dvēselē vienlīdz valdīs gan miers, gan patīkams satraukums. Visu nedēļu būsi pacilātā noskaņā, varbūt baudīsi vēl nebijušu mīlas idilli. Attiecībās ar līdzcilvēkiem tieksies pēc harmonijas. Darbā veiksies, saņemsi tuvinieku atbalstu savu plānu realizēšanā. Sevišķu prieku sagādās bērni. Nav izslēgts, ka piektdien saņemsi papildus naudas summu vai vinnēsi kādā loterijā. Viss notiks nepiespiesti, pareizi, tu sajutīsi teju liktens pieskārienu.

STRĒLNIEKS Pirmdien lielāko vērību piegriezīsi ģimenes problēmu risināšanai, parādīsi, kurš ir noteicējs un ģimenes galva. Nodarbosies ar sadzīviskiem jautājumiem, labiekārtosi mitekli. Iespējams, materiāls uzplaukums. Būs grūti veidot draudzīgas attiecības ar kādu cilvēku, kurš izdarīs uz tevi pārāk lielu spiedienu. Centies saglabāt neatkarību, bet vienlaicīgi esi taktisks. Kas attiecas uz privāta rakstura sarunām, tad vari nebaidīties būt atklāts.

MEŽĀZIS Tev būs svarīgi sajust kārtīgu pamatu zem kājām, tāpēc šonedēļ pirmām kārtām rūpēsies par materiālo labklājību. Varbūt mainīsi darba vietu vai uzņemsies papildus pienākumus, lai nostabilizētu savu finansiālo bāzi. Vari veidot jaunus kontaktus, kāds šajā laikā sastaptais cilvēks turpmāk palīdzēs karjeras veidošanā. Nedēļas nogalē ieteicams padomāt par veselību, piemēram organisma attīrīšanu. Šim nolūkam noderēs pirts apmeklējums, zāļu tējas.

ŪDENSVĪRS Labvēlīgs laiks ceļojumiem vai to plānošanai. Būsi ļoti patstāvīgs savos lēmumos un jūtās. Dažiem būs izdevies iekarot savu vietu sabiedrībā vai mīļotā cilvēka sirdī. Attiecības ar mājiniekiem veidosies brīvi, dabīgi. Toties darbā valdīs saspringta gaisotne, katrs gribēs pierādīt savu taisnību, padižoties priekšniecības acīs, un arī tu nebūt nevēlēsies palikt pēdējā vietā šajā sava veida sacensībā. Sākot no ceturtdienas padosies ar dokumentu lietām saistīti darbi.

ZIVIS Zivtiņai būs grūti savaldīt savas emocijas, tikt galā ar jūtām. Attiecības ar laulāto draugu būs saspringtas, tomēr tās būs atkarīgas tikai no tevis nevis otra cilvēka. Varbūt nesaskaņas mājas dzīvē pārāk spēcīgi ietekmēs darba lietas un tu nespēsi tikt galā ar pienākumiem. Brīvdienās ieteicams apdomāt dzīvi, izklaidēties draugu kompānijā. Varbūt sen neesi atpūties, tāpēc arī esi tik nesavaldīgs un saguris. Ja vēlies mainīt savu ēdienkarti, apsver iespēju konsultēties pie dietologa.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu