Foto: Sieviete, kuru vienaudži sauca par briesmoni, pretendē uz «Miss Universe» (47)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/evita_delmundo/

Kāda jauna sieviete no Malaizijas bērnībā tika dēvēta par briesmoni un cepumu ar šokolādes gabaliņiem - tas viss tikai tāpēc, ka viņa piedzima ar lielām un tumšām dzimumzīmēm uz sejas. Šobrīd Evita Delmundo cer iegūt skaistumkonkursa «Miss Universe» galveno titulu.

20 gadus vecā Evita Delmundo jau piedzima ar lielām un tumšām dzimumzīmēm ar apmatojumu uz sejas, kā arī plankumiem un dzimumzīmēm uz kakla. Bērnībā vienaudži viņu dēvēja par «briesmoni» un «cepumu ar šokolādes gabaliņiem».

Tomēr pēc vidusskolas beigšanas Evija atguva savu pašpārliecinātību, jo vienaudži sāka viņu pieņemt un atbalstīt. 

Ārsti ir brīdinājuši, ka atbrīvošanās no dzimumzīmēm ar ķirurģijas operācijas palīdzību var būtiski ietekmēt viņas veselības stāvokli, tāpēc Delmundo kategoriski atteikusies no šādas iespējas.

«Pamatskolā neviens negribēja ar mani draudzēties,» atceras Evita. «Tas salauza manu sirdi. Būtībā biju vientuļniece.»

Šobrīd sieviete pieteikusies dalībai «Miss Universe Malaysia» skaistumkonkursā un gaida rezultātu paziņošanu, lai noskaidrotu, vai viņa it tikusi nākamajā konkursa kārtā.

«Es iemācījos pieņemt savas dzimumzīmes un iemīlēt sevi. Es lēnām atguvu pašpārliecinātību, lai to izrādītu kā kaut ko unikālu.»

 

No words can make me fall down ?❤only God words is powerful ?

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo? (@evita_delmundo) on

 

Go fight for it no one will stop you ?❤

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo? (@evita_delmundo) on

 

In Love with this off shoulder top got from @allbelowrm50shop so check out this ig shop from KK for more beautiful and cute top ?❤?

A post shared by Ave Evita Patcey Delmundo? (@evita_delmundo) on

Komentāri (47)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu