ASV sabiedrību pārsteidz Trampa organizēts pasākums (114)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

71 gadu vecais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien, 28. jūnijā, savā Vašingtonas viesnīcā «Trump International Hotel» rīkoja līdzekļu vākšanas pasākumu 2020. gadā gaidāmajai prezidenta vēlēšanu kampaņai, ziņo «BBC».

Pie viesnīcas pulcējās protestētāji, kuri kaunināja Trampu, viņam ierodoties uz pasākumu, kur no katra apmeklētāja tika prasīti 35 tūkstoši dolāru. Ja uz līdzekļu vākšanas pasākumu ieradās visi 300 aicinātie viesi, prezidents jau ir savācis apmēram 10 miljonus dolāru, lēš britu medijs.

Plānots, ka visa nauda netiks investēta tikai kampaņā – daļa nonāks arī republikāņu partijas rīcībā.

Ziņots, ka tā nav ierasta prakse, ka prezidents uzsāk līdzekļu vākšanu nākamajām vēlēšanām vien piecus mēnešus pēc stāšanās amatā.

Kā zināms, ASV 8. novembrī notikušajās prezidenta vēlēšanās uzvarējia republikāņu partijas kandidāts Donalds Tramps, sakaujot demokrātu partijas kandidāti Hilariju Klintoni, bijušā ASV prezidenta Bila Klintona sievu.

Komentāri (114)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu