Foto: Midltone muzeja spārna atklāšanā valdzina «Gucci» tvīda kleitā (35)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ceturtdien, 29. jūnijā, Lielbritānijas galvaspilsētā Londonā tiks atklāts Viktorijas un Alberta muzeja jaunais spārns «Exhibition Road Quarter». Lai aplūkotu jaunās telpas, pasākuma atklāšanu apmeklēja Kembridžas hercogiene Keita. 

Uz svinīgo atklāšanu Keita Midltone ieradās melnbaltā modes zīmola «Gucci» tvīda kleitā ar sarkaniem akcentiem. Kleitas vērtība ir gandrīz divi tūkstoši eiro.

Kembridžas hercogiene universitātē studēja mākslas vēsturi un šobrīd viņa ir Londonas Nacionālās portretu galerijas patronese, ziņo Lielbritānijas medijs «Daily Mail».

Pasākuma laikā prinča Viljama sieva tika iepazīstināta ar jaunajām muzeja telpām, kā arī muzeja veidotājiem un darbiniekiem.

Jau ziņots, ka jaunais muzeja spārns ir lielākās pārmaiņas, kuras muzejs piedzīvojis gadsimta laikā. Trīs gadu ilgā projekta laikā 18 metrus zem zemes izveidota 93 kvadrātmetrus liela izstāžu zāle, kā arī moderns pagalms, kura grīda veidota no 11 tūkstošiem rokām gatavotu porcelāna flīžu, kuras sakārtotas 15 dažādos rakstos. Pagalmu iekārtojusi augstu novērtētā arhitekte Amanda Levete.

Komentāri (35)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu