Foto: Nellija Furtado izmainījusies līdz nepazīšanai (13)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Svētdien, 25. jūnijā, kanādiešu dziedātāja Nelija Furtado piedalījās geju un lesbiešu atbalsta koncertā Ņujorkā. Rotājusies ar spīdīgām zvaigznītēm, 38 gadus vecā dziedātāja demonstrēja ne tikai savu atbalstu seksuālo minoritāšu kustībai, ietinot sevi varavīksnes krāsu karogā, bet arī savu sievišķo augumu, kas gadu laikā krietni mainījies.

Dziedātāja pasaules mūzikas topus iekaroja ar singlu «I'm Like a Bird», būdama vien 20 gadus veca. Šo gadu laikā izdoti vēl vairāki albumi, nesen piedzīvota laulības šķiršana, kā arī notikušas izmaiņas sievietes figūrā - no meitenīgas, tievas būtnes Nelija šobrīd pārtapusi par visnotaļ kuplu formu īpašnieci.

Šogad klajā laists arī dziedātājas sestais albums.

Atgādinām, ka Nelijas Furtado muzikālā karjera aizsākās Toronto, kurp viņa pārcēlās pēc vidusskolas beigšanas Kanādas pilsētā Viktorijā. Viņa sāka rakstīt savas dziesmas un izveidoja hiphopa duetu «Nelstar». Lielākās pārmaiņas nāca, kad grupas «The Philosopher Kings» mūziķi ierakstīja Nelijas demo singlu un nosūtīja to uz izdevniecību «DreamWorks Records», kura novērtēja dziedātājas talantu un 2000. gadā izdeva viņas debijas albumu «Whoa, Nelly». Par lielu grāvēju kļuva singls «I'm like a Bird».

2012. gadā Nelija Furtado uzstājās konkursā «Jaunais vilnis».

Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu