Foto: Sarunu festivāls «Lampa» pulcē 10 tūkstošus apmeklētāju (9)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Ross

30. jūnijā un 1. jūlijā trešo reizi Cēsu pils parkā norisinājās sarunu festivāls «Lampa», kura laikā notika vairāk nekā 200 pasākumu par dažādām tēmām no dažādām vietām Latvijā un pasaulē. 

Pasākuma rīkotāji informē, ka pasākumu apmeklējuši vairāk nekā 10 tūkstoši cilvēku.

Izglītība, veselība, vide, politika, valsts pārvalde un drošība, nodokļi un ekonomika, kultūra - jau tradicionāli «Lampa» neiekļaujas saturiski vienotā pasākumu tematu lokā. Kā katru gadu, arī šogad Sarunu festivālā Lampa varēja diskutēt par teju visu būtisko - sākot ar ikdienišķām un praktiskām aktualitātēm, līdz pat valsts, kā arī Eiropas un pasaules mērogā būtiskiem jautājumiem.

Sarunu festivālu noslēdza nu jau par tradīciju kļuvušais «Politiķu Cepiens», kura ietvaros Latvijā pazīstami komiķi Edgars Bāliņš un Rūdolfs Kugrēns, kā arī publiciste Anete Konste un režisore Marta Martinsone «cepināja» bijušo Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieci Jutu Strīķi, Eiropas Parlamenta deputātu Arti Pabriku, Cēsu novada domes priekšsēdētāju Jāni Rozenbergu un Saeimas deputātu Igoru Pimenovu.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu