Foto: Renārs Kaupers ar draugiem piedzied Bruknas muižu (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Svētdien, 2. jūlijā, jau sesto gadu aizritējis labdarības lielkoncerts «Uzcel savu baznīcu!» Bauskas novada Dāviņu pagasta Bruknas muižā.

Labdarības dienā uzstājās māte un meita Ira un Rūta Dūdumas, dziedātājs un dzejnieks Lauris Valters, Renārs Kaupers, Aija Andrejeva, Marts Kristiāns Kalniņš, Olga Rajecka, Ainars Virga, Aivars Hermanis, Ralfs Eilands, Elza Rozentāle, Aija Vītoliņa, «Putnu balle», koris «Laiks» un citi.

Gan lielie, gan mazie apmeklētāji varēja radoši izpausties mākslinieces Elitas Patmalnieces radošajā darbnīcā. Kā neiztrūkstoša vērtība Bruknas muižas dārzā ir podnieka Evalda Vasilevska melnās keramikas cepļa atvēršana.

Stāsts par kopēji celtu baznīcu, priestera Andreja Mediņa iniciēts, piedzima 2012. gadā, kad pirmo reizi Latvijas mūziķi un citi radoši ļaudis nolēma palīdzēt Bruknas kopienas ļaudīm uzcelt savām rokām dievnamu. Tobrīd baznīcas ēkai tika likti pirmie pamatakmeņi un teju neticami, ka nu nams lepni slejas muižas teritorijā.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu