Dziedātāja Adele pārtrauc savu koncertturneju (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele sestdien, 1. jūlijā, atcēla pēdējos divus pasaules koncertturnejas koncertus Londonas Vemblija stadionā, jo viņai radušās balss saišu problēmas.

«Šovakar devos pie sava kakla ārsta, jo mana balss šodien vispār neatvērās, un izrādās, ka esmu sabojājusi savas balss saites,» Adele rakstīja mikroemuāru vietnē «Twitter».

«Mediķu ieteikumu dēļ es vienkārši nedēļas nogalē nebūšu spējīga uzstāties. Teikt, ka mana sirds tādēļ lūzt, būtu pārāk maigi,» viņa piebilda.

Dziedātāja atzina, ka pirmajos divos šovos Vemblija stadionā trešdien un ceturtdien piedzīvojusi «vokālas grūtības» un pat apsvērusi iespējas izmantot ierakstu. Koncerti bija izpārdoti ar 100 tūkstošiem skatītāju.

«Es to nekad neesmu darījusi, un nekad to nespētu jums nodarīt. Tā nebūtu īstā es,» par fonogrammas izmantošanu izteicās mūziķe.

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu