Brūsa Villisa meita beidzot «skaidrā» (18)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Aktieru Brūsa Villisa un Demijas Mūras vecākā meita, 28 gadus vecā Rūmera Villisa (Rumer Willis), jūlija sākumā sociālajos tīklos paziņoja, ka viņai izdevies pavadīt sešus mēnešus bez atkarību izraisošu vielu lietošanas, vēsta CNN.

«Es neesmu perfekta un izdaru kļūdas, un reizēm izdaru pareizas izvēles, bet es vēlējos dalīties, jo esmu ļoti lepna par sevi. Vakar [2. jūlijā] apritēja seši mēneši kopš esmu skaidrā. Tas nav kaut kas, ko biju plānojusi, bet pēc garā ceļa, lai nokļūtu, kur esmu, es nekad neesmu bijusi tik lepna par sevi kā tagad. Paldies visiem par mīlestību un atbalstu, un atcerieties izturēties pret sevi maigāk,» Villisa raksta sociālajā tīklā «Instagram».

Šī ir pirmā reize, kad Villisa, kura epizodiski redzama arī seriālā «Empire» («Impērija»), atzinusi, ka aizrāvusies ar alkohola un narkotiku lietošanu.

Ziņots, ka viņas māsa, Tallula Villisa (Tallulah Willis), 2014. gadā izgāja 45 dienu ilgu rehabilitācijas kursu, lai ārstētos no atkarību izraisošu vielu lietošanas un ēšanas traucējumiem.

 

Rise and Shine ☀️

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

 

Blue is the Warmest Color ???

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

 

Rocking my girl @aninebing today and living my penny lane dreams ?

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

 

? is the new ?

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

 

Who's ready for @empirefox tonight? It's gonna be ???

A post shared by Rumer Willis (@ruelarue) on

Komentāri (18)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu