Nedēļas horoskops: 10. - 16. jūlijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Cindee Snider Re, CC BY-NC 2.0

Nedēļas horoskops

Auns: Veiksme būs tavā pusē, ja vien spēsi pamanīt liktens atstātās zīmes. Būsi izdomas bagāts, reti kuram kolēģim izdosies tevi pārspēt. Kāda ziņa var pārsteigt nesagatavotu, tomēr arī šo situāciju galu galā pratīsi izmantot sev par labu. Labs laiks, lai izpīpētu miera pīpi, ja esi ar kādu sastrīdējies. Iespējams, tieši šis cilvēks tuvākā laikā izpalīdzēs, dos vērtīgu padomu. Piestrādā pie sava tēla, un ne jau tikai izskata ziņā.

Vērsis: Labs laiks, lai gādātu par savu karjeru. Vari mainīt darbu, pieņemt paaugstinājumu, doties mācīties. Kolēģiem būsi autoritāte, iespējams viņi labprāt redzētu tevi bosa krēslā. Labi orientēsies pašreizējā situācijā, spēsi veiksmīgi izplānot firmas budžetu, rīcības modeli. Svarīga būs komanda, kurā darbojies, un tu noteikti vari pielikt savu roku tās veidošanā. Privātai dzīvei atliks maz laika, tomēr bērnus gan neatstāj novārtā.

Dvīņi: Aktuālas gan darba, gan privātās lietas, pie kam viena ar otru var nonākt ciešā saistībā. Iespējams, darbosies kopā ar kādu ģimenes locekli, un tas jūsu abu attiecībām kļūs par pārbaudījumu. Darba spējas būs atkarīgas arī no garastāvokļa, tāpēc gādā, lai tas nesabojātos. Vari kārtot naudas darījumus. Papēti ārzemju tirgus iespējas, varbūt ir vērts domāt par kādu sadarbību. Mīlas jomā būsi kaprīzs.

Vēzis: Pārbaudījumu nedēļa. Panākumi būs atkarīgi no tavas spējas kontrolēt emocijas, noticēt saviem spēkiem un iekļaušanās komandas darbā. Nemoki sevi ar sirdsapziņas pārmetumiem, ja mazāk laika pavadi mājās un vairāk darbā. Varbūt sajutīsi simpātijas pret kādu kolēģi, bet nebūsi gatavs atklāt savas jūtas. Piemērots laiks, lai dotos pēc iepirkumiem, neesi konservatīvs izvēloties apģērbu.

Lauva: Šis nebūs tavs laiks, nav izslēgts konflikts ar priekšniecību. Meklēsi kļūdas sevī, apkārtējos, ātri aizvainosies, tomēr neko neatrisināsi, atstājot problēmas neizrunātas. Nav vēlams uzņemties papildus pienākumus, apsolīt kādam kaut ko, jo nedaudz var pietrūkt enerģijas. Pamanīsi, kāda cilvēka īpašo attieksmi pret sevi, bet nesapratīsi vai tās ir pozitīvas vai negatīvas jūtas.

Jaunava: Viss vairāk būs atkarīgs tieši no tevis, pie kam iespējams, ar savu izvēli vai rīcību ietekmēsi arī kāda cita cilvēka darbu, dzīvi. Tātad esi apdomīgs, nerīkojies pārsteidzīgi, neļaujies apkārtējo ietekmei. Labs laiks sabiedriskās dzīves aktivitātēm. Vari iesaistīties kādā interešu apvienībā, pat kļūt par tās līderi. Attiecības ar bērniem neveidosies vienkārši, sevišķi, ja uzvedīsieties pārāk pamācoši.

Svari: Pievērsies lietām, kuras vienmēr esi atlicis uz vēlāku laiku. Vari nodarboties ar mājas saimniecības jautājumu risināšanu. Kādam iespējama dzīves vietas maiņa, citam tikai jauna interjera iegāde. Darbā lielas aktivitātes nav vēlamas, pabeidz iesāktās lietas, sakārto savu rakstāmgaldu, atbrīvojieties no visa vecā, nevajadzīgā. Ar naudas ieguldījumiem nesteidzies, pat, ja esi ticis pie papildus ienākumu avota.

Skorpions: Darbā tevi gaida veiksmes stunda. Izdosies gan senu plānu ieviešana dzīvē, gan jaunu līgumu noslēgšana, uzlabosies arī attiecības kolektīvā. Tai pat laikā aktuāls kļūs nelabvēļu jautājums, jo kādam tavi panākumi būs kā dadzis acī. Varbūt atklāsi sevī līdz šim nepamanītas spējas, katrā ziņā izmēģini spēkus vēl nebijušos lauciņos. Nedēļas nogalē noteikti atrod laiku, lai pabūtu kopā ar bērniem. Aizejiet kopā uz kino!

Strēlnieks: Darbosies aktīvi, tomēr lietas īsti nekustēs no vietas un gandarījuma arī nebūs. Iespējami gan ārēji šķēršļi, gan paša iedomas, kas traucēs darbos. Lai velti netērētu spēkus, prātīgāk būtu enerģiju tērēt privātai dzīvei un doties nelielā atpūtas braucienā. Kad pēdējo reizi esi pavadījis laiku kopā ar ģimeni? Prombūtnes laikā gādā par mājas drošību, šajā laikā iespējams kāds nepatīkams pārsteigums no garnadžu puses.

Mežāzis: Aktīva nedēļa. Tev būs jāizdara izvēle, vai doties uz ārzemēm atpūsties vai aktīvi mesties karjeras veidošanā. Strādājot komandā, lietas virzīsies uz priekšu divtik ātri. Atklāsies tavas pedagoģiskās dotības, bet arī tu pats vari apmeklēt kādus kursus. Centies pēc iespējas vairāk visu darīt no sirds nevis pienākuma pēc. Būsi sabiedrisks, iespējams rīkosi kādu pasākumu darba vietā. Nesatraucies, ja kāds jautājums jārisina atkārtoti.

Ūdensvīrs: Kopumā labs laiks, spēsi realizēt savas idejas. Vari paļauties uz intuīciju. Ar savām runas dotībām, pārliecināšanas spējām piesaistīsi ne vienu vien atbalstītāju. Tomēr nesāc negodīgu spēli un neizmanto cilvēku vājās vietas savu mērķu sasniegšanai. Draugi būs noilgojušies pēc tevis, sarīkojiet kopīgu tikšanos. Attiecības ar radiniekiem neveidosies viegli. Vari iegādāties elektrotehniku, piemēram, jaunu fotoaparātu.

Zivis: Tev būs daudz ideju, bet pietrūks uzņēmības tās realizēt. Meklē kādu, kas spēj tevi atbalstīt un popularizēt tavu darbu. Izdosies sadarbība ar ārzemēm. Nesāc neko jaunu, ja neesi ticis galā ar iepriekšējo uzdevumu, citādi nonāksi laika trūkumā un sāksi rīkoties haotiski. Vēlams rast prieku kustībā, vari doties uz deju stundām un noteikti ņem līdzi arī mīļoto cilvēku. Iemīlēšanās, jaunas izjūtas nāks par labu.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu