Eds Šīrans pamet «Twitter», jo «čivinātāji» ir pārāk nejauki pret viņu (10)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Veiksmīgais britu mūziķis Eds Šīrans (26) paziņojis, ka pamet sociālo tīklu «Twitter», jo par viņu tiek izteikti pārāk daudzi negatīvi komentāri, ziņo CBS.

«Esmu pametis «Twitter». Es vairs nespēju to lasīt. Es ieeju tajā un cilvēki saka tikai nejaukas lietas. «Twitter» ir tam piemērota platforma. [..] Viens komentārs var sabojāt visu dienu. Bet tāpēc es to pametu. Es nesēju saprast, kāpēc cilvēkiem tik ļoti nepatīku,» pastāstījis Šīrans.

«Man ir cilvēki kā mans tētis, kurš ar mani sarunājas. Man nevajag kādu, kurš mani sauc par sazin ko,» uzskata mūziķis, kura «Twitter» kontā tagad publicēsies tikai fotogrāfijas no sociālā tīkla «Instagram».

Viņa rīcību atbalstījusi arī dziedātāja Lady Gaga: «Es mīlu Edu un viņš ir pelnījis mūsu mīlestību un cieņu tāpat kā visi cilvēki. Es vēlētos, kaut visi cilvēki internetā būtu pozitīvi un mīloši, veidojot laipnu un iedvesmojošu interneta komūnu, nevis izturētos naidīgi un nejauki. Nav iemesla uzbrukt māksliniekam tikai tāpēc, ka viņš atrodas «virsotnē». Iesaku visiem strādāt smagāk un būd laipnākiem.»

Komentāri (10)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu