Katras topošās līgavas sapnis: 8 jautras idejas vecmeitu ballītei (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Panthermedia/Scanpix

Vecmeitu ballīte ir tepat aiz stūra, bet idejas tai ir aptrūkušās? Nebēdā, ir daudz un dažādu izklaides veidu, kas būs piemērotas mazākām un lielākām grupām, kā arī dažādām gaumēm un ne mazāk svarīgi – dažādiem budžetiem. Kopā ar draudzenēm ir vērts nosvinēt pēdējās dienas neprecētas meitenes kārtā un izpriecāties pēc sirds patikas. 

Meistarklases

Meistarklase ir labs laika pavadīšanas veids, kā arī tajā var iegūt jaunas prasmes pat specifiskos virzienos, varbūt piepildīt sen lolotu sapni un iemācīties ko jaunu? Hennas meistarklase būs praktiska iespēja iemēģināt roku šajā mākslā, kā arī izstrādāt pašām savu zīmējumu, ko gleznot uz savas ādas. Varbūt jūs vilina pašu gatavoti saldumi – eklēri, zefīri, makarūni un citi gardumi? Konditorejas meistarklase būs īstā vieta, kur smelties iedvesmu gastronomijas mākslā.

Deju nodarbības

Jautrību vecmeitu ballītē garantēs deju nodarbība, jums tikai atliek izvēlēties dejas stilu - pole dejas, strip plastic dejas, havajiešu dejas, latīņamerikāņu un austrumu deju sajaukumu, dejas austrumu stilā. Varbūt varat kopīgi iemācīties deju, ko demonstrēt pašās kāzās, viesiem un līgavainim tas būs liels pārsteigums. Nav būtisks pieredzes līmenis, jo nodarbība tiks piemērota ikvienam.

SPA apmeklējums

Atpūta, kas ļaus uz brīdi piemirst pirms kāzu radīto stresu un steigu, sniegs relaksācijas un sagādās baudpilnas sajūtas. Sauna, tvaika pirts, dažādas masāžas – aromterapijas, šokolādes, karsto akmeņu, Vidusjūras gliemežvāku rituāls, pīlings, dažāda veida mitrinošās maskas, džakuzi, atliek vien izvēlēties piemērotāko variantu. Tas būs lieliski pavadīts laiks draudzeņu lokā, kas veltīts skaistumam un iekšējam līdzsvaram.

Kvestu istabas jeb izlaušanās spēles

Izmantot loģiku, pievērst uzmanību vissīkākajām detaļām, atminēt mīklas un atrisināt sarežģītus uzdevumus, to visu kopā var piedzīvot kvestu istabā. Istabas atbilst dažādām tēmām – varat iejusties arheologu tēlā un meklēt ceļu uz kapenēm, izlauzties no maksimālās drošības cietuma, iejusties bankas laupītāju lomā un paveikt gadsimta zādzību, vai izkļūt no sērijveida slepkavas mājas. Ir tikai 60 min laika, lai pārbaudītu, vai esat uz to spējīgas.

Ūdens piedzīvojumi

Vasara, saule un ūdens, lieliska kombinācija skaistam piedzīvojumam, jo ūdens ir viena no stihijām, kas paver iespēju gūt adrenalīnu un relaksējošus mirkļus. Izbrauciens ar kuteri, ekskluzīvu motorjahtu, buru jahtu, dodoties pretī saulrietam vai izbraukt cauri gleznainajam Rīgas kanālam. Vindērfinga apmācības, SUP sērfings vai SUP Joga Fitness grupā, būs lielisks veids, kā būt dabā un ieraudzīt apkārtni no cita skatu punkta.

Kopīga fotosesija

Iemūžināt skaistākos mirkļus un plašākos smaidus ir kļuvis jau par tradīciju. Jautras, mīļas un piedzīvojumiem, emocijām bagātas atmiņas no svarīga dzīves notikuma var uzņemt kopīgā fotosesijā. Bildes tematiskos tērpos, jautrā un mājīgā atmosfērā, ar apgaismojumu un atbilstošu mūziku, ļaus sajusties katrai līgavai īpašai. Fotostudijās lielākoties tiek nodrošināts arī profesionāls grims un frizieres pakalpojumi.

Piedzīvojumi gaisā

Pacelties pāris metrus virs zemes un sajust putna brīvību, tas ir tā vērts. Apskatīt Latviju no cita, mazāk ierasta, skatu punkta – no augšas, vērojot ēkas, torņus, upes un jūru. Lidojums ar deltaplānu, lidmašīnu, paraplānu vai gaisa balonu, lēciens ar izpletni Klaipēdā, lidošanas nodarbība «Aerodium» vēja tunelī, tam visam neaizmirstamas sajūtas ir garantētas.

Aktīvā atpūta

Ja vēlme ir atpūsties aktīvā veidā, tad katrā gadalaikā un laikapstākļos var atrast piemērotu vaidu kā izkustēties. Azartisks izbrauciens ar «Wolftrike» triciklu, izjāde ar zirgiem pa meža takām vai jūras krastu, komandas spēles peintbols, airsofts vai lāzertags iekštelpās vai āra laukumos, iejūtoties karotāju lomā, vai izbrauciens ar sporta motociklu radīs emociju lādiņu ilgam laikam.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu