Ellija Goldinga «pa kluso» bijusi Rīgā un našķojusies ar vegānu gardumiem (44)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Izrādās, ka angļu dziedātāja Ellija Goldinga, kura arī šogad būs redzama uz festivāla «Positivus» skatuves, paspējusi uz mirkli paviesoties Latvijā jau 1. jūlijā.

«Vai zinājāt, ka Ellija Goldinga sestdien bija Rīgā? Mēs arī ne! Bet atklājās, ka tieši viņai gatavojām mazu «take-away» brokastīti pārlidojumam no Rīgas uz Itāliju. Un viņai garšoja!» raksta galvaspilsētas vegānu restorāns «Terapija».

Restorāna vadītāja «Apollo» atklāj, ka pie viņiem bija ieradies vīrietis, kurš vēlējās izdarīt pasūtījumu 100 eiro vērtībā kādai slavenībai, kuras vārdu nedrīkst atklāt. Divas dienas vēlāk tika saņemta ziņa no Ellijas Goldingas pārstāvja, kurš informēja, ka dziedātājai ļoti gāja pie sirds restorāna gardumi – pēc lidojuma uz Itāliju viņa pat paņēmusi līdz daļu no tiem.

Viņas 100 eiro vērtajā pasūtījumā bija iekļauti, piemēram, burgeri ar melnām maizītēm, cukīni un burkānu salāti ar zemesriekstu mērci, dārzeņu «voks», kvinojas suši, pašcepta maize, pesto un humuss.

Komentāri (44)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu