Šogad festivālā «Summer Sound» būs jauna skatuve (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Vasaras krāšņākā pludmales festivāla «Summer Sound» mūzikas programmai pievienoti vairāki mākslinieki, to skaitā «Tehnikums», Edavārdi un «Singapūras Satīns». Tāpat festivāla apmeklētājus gaidīs pavisam jauna skatuve «Koncertsēta», kurā uzstāsies Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Ibstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, improvizācijas teātris «Prieka Ministrija» un citi mākslinieki. 

Šogad Summer Sound pirmo reizi piedāvās jaunu skatuvi Koncertsēta, kura parka koku ieskauta aicinās festivāla apmeklētājus atvilkt elpu mierīgākā gaisotnē, piedāvājot bagātīgu kultūras programmu.

Uz skatuves redzēsim lieliskus pašmāju mūziķus, tostarp čeļla un ģitāras virtuozus, bet interesantu dažādību radīs improvizācijas teātris un dzejas slams.

Uz Koncertsētas skatuves kāps tādi mākslinieki kā Reinis Young, Tīna Šipkēvica, Ibstens Kūns, Martin Confused, Baiba Dēķena, Aivis Gailītis, Gints Cālītis, Greg John, Vilksnevilks un improvizācijas teātris Prieka Ministrija. Mūziķu saraksts uz šīs skatuves līdz festivāla tiks papildināts.

Jau vēstīts, ka festivāls šogad norisināsies Liepājā 28. - 29. jūlijā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu