Pašmāju puišu rokās «All the Single Ladies» pārtop par «cukura mammīšu» dziesmu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Radošā apvienība «J2parody», kas sevi pieteica šī gada pavasarī ar parodiju ukraiņu hitam «Тает Лёд», laidusi klajā otro video. Šoreiz tapusi parodija mūzikas divas Beyonce videoklipam «All the Single Ladies», portālu «Apollo» informē grupas pārstāvji.

Kā solīts, šoreiz parodijā izmainīti arī attiecīgās dziesmas vārdi un izpildījums, salīdzinot ar tās oriģinālo izpildījumu.

Kā stāsta viens no apvienības izveidotājiem Jānis Trekteris, tad galvenā apvienības ideja ir veidot parodijas populāriem mūzikas videoklipiem, aicinot arī sekotājus izteikt savu viedokli, kādām dziesmām viņi vēlētos parodijas redzēt.

«Kā teicis «Tesla» radītājs Īlons Musks, «Tesla Motors» līdzdibinātājs, – cilvēki ir ļoti spēcīgi tad, ja tie ir vienoti. Viss, ko mēs redzam apkārt, ir cilvēku radīts. Ēģiptē radās piramīdas, Grieķijā Akropole un tā var turpināt vēl un vēl. Mūsu mērķis ir ar laiku radīt interesantu pasaules līmeņa video saturu, ko piedāvāt sekotājiem kā vieglas izklaides veidu», stāsta Jānis Trekteris.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu