Repere Igija Azelia uzstājusies tērpā no lateksa un aukliņām (8)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

6. jūlija koncerta «Premios Juventud» laikā ASV, Floridas štatā, 27 gadus vecā austrāliešu hip-hopa dziedātāja Igija Azelia jeb Ametista Amēlija Kellija uz skatuves bija redzama koši sarkanā, īpaši apspīlētā lateksa kostīmā, kuram «piedurknes» un bikšu aizmugure sastāvēja vien no melnām aukliņām.

Kā zināms, Igija Azelia (Iggy Azalea) pirms diviem gadiem bija viena no «karstākajām» reperēm un šajā martā atgriezās ar jaunu singlu un mūzikas video «Mo Bounce». Tas ir otrais singls no mākslinieces gaidāmā albuma «Digital Distortion» - pirmais singls «Team» tika laists klajā gandrīz pirms gada. «Mo Bounce» videoklips filmēts Honkongā, un tā režisors ir Lil Internet, kas veidojis arī videoklipu Bejonses dziesmai «No Angel».

Lai gan vēl nav nācis klajā viņas otrais albums, viņa faniem sociālajā tīklā «Twitter» pavēstīja, ka noteikti plāno ierakstīt arī trešo albumu.

Igijas Azelias pirmais albums «The New Classic», kas izdots 2014. gadā, četras reizes ticis nominēts «Grammy» balvai, kā arī «Billboard» Mūzikas balvai, MTV balvai, «Teen Choice» balvai un citām. Igijas videoklipi kopumā skatīti vairāk nekā divus miljardus reižu.

Komentāri (8)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu