Festivālā «Laba Daba» būs jauna «pop-up» skatuve - «Pīļu baseins» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 4. līdz 6. augustam Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā «Ratnieki» norisināsies ikgadējais mūzikas festivāls «Laba Daba», kas šogad piedzīvos dažādas izmaiņas.

Tiks piedāvāts plašāks dzērienu sortiments, pamainīts festivāla ikgadējais fokuss, kas katru gadu akcentēs kādu konkrētu pasaules valsti, festivālā būs izvietoti dušu konteineri ar papildus komfortu, būs pamainīts skatuvju izvietojums un programmas norise, kā arī būs attīstītāka ārpus festivāla esošā teritorija. Uzlabojumus šogad papildina jauna piektdienas nakts «pop-up» skatuve ar nosaukumu «Pīļu baseins».

Jau esošajām skatuvēm – «Suņa», «Lāča», «Kraukļa», «Pūces», «Eža» un «Ej Apskrieties» – šogad pievienosies vēl viena pelodša skatuve ar nosaukumu «Pīļu baseins». Tā atradīsies festivāla teritorijā esošajā baseinā, uz pontona, netālu no «Eža» skatuves. Uz jaunizveidotās skatuves festivāla laikā uzstāsies «pop-up» skatuves idejas līdzautors, Latvijā zināmais hip–hop mākslinieks, Finķis. Skatuves programmā, 4. augustā, iespējams, gaidāms vēl kāds pārsteigums, pēc kā skatuve pazudīs, un «Pīļu baseins» būs atkal pieejams peldētgribētājiem.

Pats hip-hop mākslinieks Finķis norāda, ka šī viņa uzstāšanās būs citādāka kā ierasts: «Speciāli «Laba Daba» festivālam gatavoju īpašu programmu. Liela daļa no mūzikas ir veidota no ierakstiem, kas veikti dabā, līdz ar to koncerts iegūs pavisam citu skanējumu kā ierastie projekti.»

www.labadaba.lv

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu