«Summer Sound» iesildīšanās pasākumā uzstāsies «My Radiant You» un Edavārdi (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Luhaers

Nedēļu pirms festivāla «Summer Sound» norises, 20. jūlijā, festivāla pilsētā Liepājā notiks iesildīšanās pasākums jeb festivāla Pre-Party ar grupu «My Radiant You» un hip-hop izpildītāju Edavārdi. Pasākums norisināsies pludmales bārā «Red Sun Buffet».

Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls «Summer Sound» norisināsies Liepājā 28. - 29.jūlijā ar vairāk kā 40 māksliniekiem.

Dīdžeju trio Cheat Codes no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs Bermudu Divstūris. Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma – «Triana Park», «Bandmaster», «Satellites LV», Sibyl Vane, «Deeper Upper», «Franco Franco», «Skyforger», «My Radiant You», Fakts, «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Astro'n'out», Ivo Fomins, «Polifauna», kā arī šogad festivāls kļuvis par divām skatuvēm bagātāks. Mierīgu gaisotni un akustiskus priekšnesumus varēs baudīt pie «Koncertsētas» skatuves, bet sadarbībā ar Radio SWH jaunas mūzikas atklājumi gaidāmi skatuvē «Priekšnams».

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu