«Positivus» telšu pilsētiņa ceturtdien uzņems pirmos apmeklētājus (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Positivus festivāla vārti apmeklētājiem tiks atvērti piektdien, 14. jūlijā, taču jau 13. jūlijā no plkst. 17:00 pirmie apmeklētāji var sākt iekārtoties Telšu pilsētiņā. 

Positivus Telšu pilsētiņa, kas ik gadu uzņem tūkstošiem apmeklētāju, tiks atvērta dienu pirms festivāla, kad darbu uzsāks arī festivāla oficiālā autostāvvieta. CHECK-IN punkts pie ieejas Telšu pilsētiņā darbosies bez pārtraukuma līdz pat pirmdienas plkst. 01:00, savukārt apmeklētāji telšu pilsētiņā varēs uzturēties līdz pirmdienas plkst.16:00, lai mājup dotos kārtīgi izgulējušies.

Positivus festivāla teritorija tiks atvērta piektdien, 14. jūlijā, plkst.12:00, kad darbu sāks arī CHECK-IN punkts pie galvenās festivāla ieejas Salacgrīvā. Lai nebūtu jādrūzmējas rindā pie ieejas, «Positivus» trīs dienu biļetes pret festivāla aproci joprojām var apmainīt arī Rīgas CHECK-IN punktā koncertzālē «Palladium», Marijas ielā 21 (ieeja no Pērses ielas), kas ceturtdien un piektdien darbojas no plkst. 12:00 –2 0:00.

Biļetes īpašniekam jebkurā CHECK-IN punktā pēc savas aproces jāierodas personīgi, jo tā uzreiz tiks aplikta ap roku.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu