Ar «alt-J» noslēdzies 11. «Positivus» festivāls Salacgrīvā (34)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārtiņš Otto

Trešo un pēdējo dienu «Positivus» noslēdza grupa «alt-J» - pirms viņiem uz galvenās skatuves uzstājās dziesminieki «The Lumineers» un Hosē Gonsaless.

Uz «Nordea» skatuves klausītājus priecēja «Pienvedēju piedzīvojumi», Džūlija Džaklina, «Eska», «Ray BLK» un «Mew».

Uz «Palladium» skatuves festivāla trešajā dienā «Tallinn Music Week» pārstāvēja igauņu grupa «Go Away Bird» un ģitārists un komponists Mauno Meesit, izraēliešu grupa «Bucharest», kā arī pašmāju festivāla veterāni «Satellites LV». Palladium skatuves programmu šajā festivālā noslēdza Gatis Irbe ar projektu «MESA».

Savukārt «Dabas skatuvē» bija redzams «Comedy Estonia» un «Sieviešu Stendaps», Tīna Šipkēvica, ģitārists Mārcis Auziņš, «Kapelmeistars Group» un grupa «Sūdi».

Informācija par festivāla «Positivus» apmeklētāju skaitu pagaidām vēl nav apkopota, tomēr tas varētu būt līdzvērtīgs kā iepriekšējos gados, aģentūrai LETA sacīja festivāla komunikācijas vadītāja Līga Andžāne.

Jau ziņots, ka pirmajā festivāla dienā uz galvenās skatuves apmeklētāji varēja baudīt amerikāņu rokmūzikas grupu «Pixies», bet otrajā – britu dziedātājas Elijas Goldingas priekšnesumu.

Komentāri (34)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu