Vietām ceļu remontdarbu dēļ jārēķinās ar papildus pusotru stundu ceļā (16)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Zane Bitere/LETA

Lielākie satiksmes ierobežojumi remontdarbu dēļ šonedēļ ir gaidāmi uz Jēkabpils-Rēzeknes un Ventspils šosejām, kā arī pie Medumiem, kur jārēķinās pat ar papildus pusotru stundu ceļā, informē "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Šonedēļ uz valsts autoceļiem turpinās remontdarbi, un lielākie satiksmes ierobežojumi ir uz Jēkabpils-Rēzeknes šosejas, posmā no Stirnienes līdz Varakļāniem, kur ir 11 luksoforu posmi, un, lai tos šķērsotu, jārēķinās ar stundu ceļā. Posmā no Daugavpils līdz Medumiem autovadītājiem jārēķinās pat ar papildu pusotru stundu ceļā. Savukārt uz Ventspils šosejas darbi notiek vairākos posmos kopumā 40 kilometru garumā.

Turpinās remontdarbi Siguldā, kur tiek rekonstruēts krustojums, kā arī remontdarbi uz tilta pār Gauju Siguldā, uz autoceļa Inciems-Sigulda-Ķegums. Pierīgā darbi turpinās arī Ulbrokā, pie Rīgas HES, posmā no Tīnūžiem līdz Ogrei, kur ir slēgts autoceļa posms, kā arī uz Lielupes tilta pie Jūrmalas uz Ventspils šosejas.

Būvdarbi notiek uz pārvada pār Vidzemes šoseju pie pagrieziena uz Cēsīm, un tur ieviesti transporta platuma un augstuma gabarītu ierobežojumi. LVC aicina autobraucējus tos ievērot un neapdraudēt būvnieku dzīvību, pretējā gadījumā šis ceļa posms tikšot slēgts.

Komentāri (16)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu