Atklātas festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala» dalībnieku prasības (29)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 20. līdz 23. jūlijam Dzintaru koncertzālē notiks starptautiskais festivāls «Laima Rendez Vous Jūrmala», kura mākslinieku skaits pārsniedz 50 augsta līmeņa profesionālus māksliniekus no visas pasaules. Pirms kāpšanas uz skatuves, mākslinieki savu laiku pavada gan viesnīcu istabiņās, gan grimētavās, kuru prasības vērojamas no pavisam piezemētām līdz pat izteikti individuālām.

Īpašu uzmanību mākslinieki pievērš savam naktsmieram. Gan Grigorijs Ļepss, gan Valērijs Ļeontjevs un arī citas zvaigznes norādījušas, ka viesnīcu guļamistabas jābūt pilnīgai tumsai, bez mazākā gaismas stariņa. Ļeontjevs pat norāda, ka mērķa sasniegšanai logus jāaizlīmē ar melnu, necaurspīdīgu papīru vai biezu, melnu līmlenti.

Būtiska sastāvdaļa viesu uzņemšanā ir pasažieru pārvadājumiem, un iecienītākais mākslinieku pārvietošanās līdzeklis ir «Mercedes Benz» biznesa klases auto, kurš ir arī festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala» oficiālais auto.

Arī auto šoferiem ir jāatbilst stingrām prasībām. Tā piemēram puišu grupa «MBAND» pieprasa vīriešu dzimuma pieredzējušu šoferi, kurš nedrīkst komunicēt ar māksliniekiem brauciena laikā. Līdzīgi Ļepss norāda, ka šoferis nedrīkst neko stāstīt un komentēt, kā arī runāt pa telefonu ar kolēģiem vai draugiem. Arī smēķēt automašīnā šoferim ir aizliegts, lai gan pats mākslinieks to dara. Ekstravagantā dziedātāja Lolita norādījusi, ka automašīnā nedrīkst arī skanēt fona mūzika.

Novārtā nav atstāts arī alkoholisko dzērienu klāsts, izvēloties dažādu veidu vīnus, konjakus un viskijus. Daži mākslinieki nekautrējas arī atgādināt, ka klātesošām jābūt arī glāzēm un korķviļķim, savukārt, Stass Mihailovs uzsver, ka papīra salvetēm noteikti jābūt kvadrātainā kartona kastītē.

Arī medicīniskais personāls mēdz būt iekļauts mākslinieku prasībās, īpašu uzmanību tam pievērš Ļepss, kuram jau divas stundas pirms koncerta un līdz pat tā beigām nepieciešams ārsts-foniatrs, kura rīcībā jābūt dažādiem ārstnieciskiem preparātiem.

Komentāri (29)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu