Mēneša horoskops: Augusts (4)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kluayzy8th, CC BY-SA 2.0

Augusta horoskops

AUNS Pašu mēneša sākumu noteikti ir vērts izmantot, lai pierādītu sevi, lai pakāptos pa dienesta kāpnēm. No tevis ne reizi vien tiks prasīta izlēmīga rīcība, līdera dotības. Situācijās, kad nespēj pieņemt viennozīmīgus lēmumus, ir vērts smelties padomus no gados vecākajiem radiniekiem. Augusta otrajā pusē esi piesardzīgāks, kārtojot juridiska rakstura jautājumus. Neļauj sev raksturīgajam spītīgumam radīt nevajadzīgus sarežģījumus attiecībās ar kolēģiem, augstākstāvošajiem. Ja reiz esi pieļāvis kādu kļūdu, nekautrējies to atzīt. Privātai dzīvei nozīmīgāks izrādīties augusta vidus un pats noslēgums. Nav izslēgts, šajos posmos, kāds Auns nolems iestūrēt laulības ostā, vai arī pieņems lēmumu par labu ģimenes pieaugumam.

VĒRSIS Augustā vajadzēs veltīt uzmanību ar nekustamo īpašumu, mājas remontu saistītajām lietām. Šomēnes lieti noderēs tavas saimnieciskās iemaņas, spēja daudzus labiekārtošanas, kosmētiskos darbus veikt paša spēkiem. Darba jomā veiksmīgāka var izrādīties augusta otrā un ceturtā nedēļa, kad var parādīties jaunas peļņas iespējas, kā arīdzan uzlabosies saskarsme ar priekšniecību. Augusts lielā mērā tev būs zināšanu mēnesis, proti, laiks, kurā būs iespēja iegūt daudz vērtīgu atziņu, paplašināt esošās iemaņas, kā arī pierādīt savas pedagoģiskās dotības. Mīlas frontē tev arī nenāksies garlaikoties. Un nav svarīgi vai esi precējies vai nesen iepazinies, tev izdosies gūt krāšņas sajūtas, un viennozīmīgi priecēt partneri ar savu izdomu un iejūtīgumu.

DVĪŅI Ja vien būsi sabiedrībā, cilvēkos, tu jutīsies lieliski. Panākumi galvenokārt būs sasniedzami, pateicoties kolektīvām aktivitātēm, kā arī radošajiem projektiem. No kolektīva, labāk sapratīsies ar gados jaunākajiem līdzgaitniekiem. Šomēnes var pieaugt interese par informācijas tehnoloģijām, varbūt iegādāsies modernāku datoru vai viedtālruni. Ģimenes dzīvē tev būs nepieciešama lielāka rīcības brīvība, visvairāk pārdzīvosi, ja tuvinieki nemitīgi centīsies pamācīt, diktēs noteikumus. Taču esi savaldīgs, neļauj sakāpinātajām emocijām radīt konfliktsituācijas. Augusta nogalē var aktualizēties ar braucieniem, pieredzes apmaiņu saistītais. Zvaigznes iesaka aktīvāk izmantot savu paziņu, draugu atbalstu. Tavs plašais kontaktpersonu loks var palīdzēt atrisināt ne vienu vien sasāpējušu jautājumu.

VĒZIS Jo īpaši augusta pirmajā un otrajā nedēļā, izvairies no strīdiem ar augstākstāvošajiem! Tu savu taisnību spēsi pierādīt, ja vien liksi lietā patiesi pārdomātu argumentāciju un emocijas atstāsi ārpus priekšnieka kabineta. Kopumā šomēnes panākumi zināmā mērā būs saistīti ar tavu fizisko labsajūtu. Proti, ja būsi formā, viss ies no rokas. Savukārt, ja slinkums un neveselīgs dzīvesveids būs ņēmis virsroku, tev var nepietikt spēka, nepieciešamo darbu veikšanai. Sākot ar trešo augusta nedēļu, nav ieteicams strādāt virsstundas, labāk vairāk atpūties, pavadi laiku kopā ar atvasītēm, viņas vairos tevī dzīvesprieku, akumulēs jaunus enerģijas krājumus. Mēneša izskaņa visticamāk paies necerēti romantiskās noskaņās. Iespējami gan atpūtas braucieni, gan vakariņas, sveču gaismā, gan kopīgas pastaigas ar mīļoto gar jūras krastu.

LAUVA Personas un notikumi, ar kuriem saskarsies, jūtami palīdzēs īstenot kārotās lietas, kā arī ievērojami paplašinās tavu kontaktu loku. Saskarsme ar augstākstāvošajiem būs atkarīga no spējas pasniegt sevi, tāpēc centies būt uzdevumu augstumos. Esošie sadarbības partneri var nākt klajā ar perspektīvām idejām, veicināt tevī ticību panākumiem. Finansiālajā plānā viss ritēs savu gaitu, ja vien neļausies sev nedaudz raksturīgajai izšķērdībai, vēlmei dzīvot pāri saviem līdzekļiem. Ja nolem ieguldīt privātos līdzekļus kādā projektā, esi dubultā piesardzīgs, kā nākas izpēti konkrēto piedāvājumu, veic konsultācijas ar atbilstošiem speciālistiem. Diemžēl nevar izslēgt, ka augusta mēnesī kāds var censties tevi apkrāpt. Privātajā sfērā nudien šis būs jauks un baudpilns mēnesis. Saskarsme ar tuviniekiem veidosies nepiespiesti. Tu labprāt organizēsi dažādus izklaides pasākumus saviem mīļajiem.

JAUNAVA Augusta sākums var būt saspringts. Saskaroties ar kādu ķibeli, nesteidzies uzreiz to risināt tikai un vienīgi paša spēkiem, ļauj, lai tev tuvie cilvēki sniedz palīdzīgu roku, atbalsta morālā plānā. Biznesa lietām veiksmīgāks būs mēneša vidus, kad pieaugs pašpārliecinātība un analītiskās, stratēģa dotības. Tev droši varēs uzticēt ar loģistiku, tieslietām saistīto. Labi orientēsies likumos, normatīvajos aktos, pratīsi situāciju uzmantot sev par labu. Saskarsmē ar priekšniecību esi nedaudz atraisītāks, brīvāks, pārāk stīva attieksme var radīt par tevi maldīgu priekšstatu. Kas attiecās uz mājas dzīvi, tu vēlēsies tajā būt vienīgais noteicējs, labprāt pamācīsi tuviniekus, brīžiem kļūstot pat nedaudz skarbs. Zvaigznes silti iesaka palaist grožus vaļīgāk, draudzīga attieksme, smaids un mīļums būs tas, kas padarīs kāroto iespējamu!

SVARI Darbs šomēnes var prasīt vairāk laika, nekā sākotnēji plānots. Jūtot, ka lietas profesionālajā plānā kļūsti aizvien noslogotāks, centies to mierīgi izklāstīt otrajai pusītei, lai viņa nesāk sūdzēties par uzmanības trūkumu. Mīļotais būs saprotošs, ja vien atklāti paskaidrosi kas un kā. Šis mēnesis būs vienkāršāks brīvajiem zīmes pārstāvjiem. Augusts viennozīmīgi paies galvenokārt risinot darba lietas. Taču tu sevi vari mierināt, ka viss ko dari, ir tavas nākotnes vārdā. Priekšniecība pratīs novērtēt ieguldītās pūles, neskoposies ar uzslavām. Naudas lietām veiksmīgāks var izrādīties augusta vidus un pati izskaņa. Lai gan kopsummā, šomēnes lielus pirkumus, apjomīgus ieguldījumus labāk neveikt.

SKORPIONS Augusta sākuma vari kļūt pārlieku prasīgs gan pret sevi, gan apkārtējiem. Pielūko, lai uzstājīgums nesākt radīt nevajadzīgus strīdus, un pretēji cerētajam, nesāk bremzēt kārotos panākumus. Arī no veselības viedokļa, nav prātīgi iedzīvoties pārslodzēs, centies dozēt darba slodzi, stratēģiskāk sadalīt darbus katrai dienai. Ja ir doma uzsākt jaunus projektus, droši vien tam piemērotāks būs augusta vidus. Taču esi piesardzīgs, visa mēneša garumā, iespējamas problēmas, nesakārtotas dokumentācijas dēļ. Parūpējies, lai, parakstot līgumus, abām darījumā iesaistītajām pusēm būtu skaidri pienākumi un saistības, kuras tiek uzņemtas. Ja izturēsi maratonu triju nedēļu garumā, tad pati mēneša nogale būs kā debešķīgs atvaļinājums. Ja ne uzreiz dosies, kaut kur ārpus valsts, tad, pavisam noteikti, varēsi mierīgi uzelpot un baudīt paveikto!

STRĒLNIEKS Svarīgi turēt roku uz darba jomā notiekošā pulsa. Esi modrs, ja mani kādas novitātes, centies tās pirmais integrēt savā darba ikdienā. Augustā tev patiesi vajadzēs būt enerģiskam, nezaudēt mērķa apziņu, aktīvāk aizstāvēt savas intereses. Saskarsmē ar konkurentiem, var uzplaiksnīt asumi, kaislīgas diskusijas, taču galvenais, nekļūt emocionālam, atcerēties, ka visu nosaka sasniegtie rezultāti, nevis uzvaras debatēs. Privātā dzīvē ātri panāksi to, ko vēlies. Attiecībās ar pretējo dzimumu būsi koķetīgs, šarmants, taču tanī pašā laikā distancēts, jo vēlēsies saglabāt sev tik svarīgo brīvības, neatkarības sajūtu. Mēneša izskaņā var aktualizēties ar nekustamo īpašumu, mantojumiem saistītas lietas.

MEŽĀZIS Tu daudz strādāsi, taču, ne jau strādāšanas pēc. Lieliski sapratīsi, ka ieguldītās pūles salīdzinoši drīz nesīs savus augļus. Augusta pirmā nedēļa piemērota pārrunām, jaunu ideju ģenerēšanai. Nav izslēgts, tev radīsies iespēja pieslīpēt savas profesionālās iemaņas, pateicoties kādiem kursiem, semināriem. Tuvojoties mēneša vidum, sajutīsi vēlmi vairāk laika pavadīt mājās, pēc darba laiku veltīsi ģimenei, atturoties no saviesīgiem pasākumiem, ballītēm. Attiecībās ar otro pusīti tieksies pēc miera un sapratnes, taču tev var nedaudz pietrūkt romantiskuma, spējas pārsteigt partneri ar kaut ko patīkamu un negaidītu. Augusta nogalē tev var nākties uzņemties šefību pār kādu jaunpienācēju kolektīvā, kurš būs jāapmāca visām amata viltībām.

ŪDENSVĪRS Augusta pirmajā divās nedēļās apkārt valdošais stress, nemitīgā steiga var radīt sarežģījumus ar veselību, jo īpaši hroniskas kaites. Ja iekšējais nemiers kļūst pārlieku apgrūtinošs, meklē sev atbilstošu relaksēšanās veidu! Kā vieni no piemērotākajiem variantiem būtu sirsnīga izrunāšanās, meditācija un mērenas fiziskās aktivitātes. Tuvojoties mēneša vidum, atskārtīsi, ka tev atliek tikai kaut ko iedomāties, kad brīnumainā kārtā vēlmes jau sāk realizēties. Noteikti izmanto likteņa labvēlību, palutini sevi ar lietām, kuras jau sen kāro. Augusta izskaņā, iespējas kļūsi uzstājīgāks un nedaudz neiecietīgāks pret tuviniekiem. Lieki piebilst, ka tava attieksme izsauks neizpratni, veicinās strīdus. Esi savaldīgāks, vairāk padomā par saviem mīļajiem.

ZIVIS Varēsi patīkami uzelpot, jo veiksme būs tavā pusē. Taču iespējas to izmantot, būs atkarīgas no gatavības iziet sabiedrībā, veidot jaunus kontaktus, paust savus radošos talantus. Noteikti nelaid garām iespēju nodemonstrēt savu pievilcību, šarmu un izcilās psihologa dotības. Mēneša pirmā puse piemērota dažādiem braucieniem, zināšanu gūšanai. Nav izslēgts, tev tiks uzticēti jauni pienākumi. Tas gan darīs tevi nedaudz bažīgu vai tiksi ar visu galā, taču dziļi sirdī, jutīsi, ka esi uz pareizā ceļa, tev tikai nepieciešams būt pacietīgākam un uzcītīgākam. Augusta otrajā pusē aktualizēsies mājas dzīvē notiekošais. Lielāka uzmanība būs jāvelta atvasītēm, viņu sagatavošanai skolas gaitām. Kāds Zivs pašā mēneša izskaņā var pēkšņi nolemt veikt jūtamus pārkārtojumus savā miteklī.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu