Kanādas grupai «Austra» pirms «Positivus» noticis nelāgs starpgadījums (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Paula Čurkste/LETA

Festivālā «Positivus» spēlējušās Kanādas grupas «Austra» dalībnieku instrumenti netika nogādāti Latvijā, tāpēc viņi koncertu spēlēja ar instrumentiem, kurus sagādāja pasākuma rīkotāji.

Grupas pārstāvji sestdien, 15.jūlijā, uzstāšanās laikā paziņoja, ka uz Rīgu lidoja ar Latvijas nacionālo aviokompāniju «airBaltic», bet viņu instrumenti nozaudēti. Koncertu viņi nospēlēja ar instrumentiem, kurus esot palīdzējuši sagādāt festivāla pārstāvji.

Savukārt «airBaltic» aģentūrai LETA skaidroja, ka grupa «Austra» 15.jūlijā devās uz Rīgu no Valensijas lidostas. Lai nokļūtu Rīgā, grupa ar aviokompāniju «Air Europa» devās no Valensijas uz Parīzi, lai no Parīzes ar «airBaltic» reisu ierastos Rīgā.

«Diemžēl mūziķu bagāža no iepriekšējā reisa aizkavējās Parīzē. «airBaltic» atvainojas par sagādātajām neērtībām. Pēc «Positivus» festivāla noslēguma grupa jau ir devusies uz Sanfrancisko, uz kurieni arī lūgusi sūtīt Parīzē aizkavējušās somas. No «airBaltic» puses mūziķu lūgums jau tuvākajā laikā tiks izpildīts,» informēja aviokompānijas pārstāvji.

«airBaltic» atgādināja, ka gadījumā, ja bagāža ir aizkavējusies, pasažiera pienākums ir par to ziņot lidostas atrasto mantu birojam, kā arī «airBaltic» klientu apkalpošanas daļai. Pēc informācijas saņemšanas lidsabiedrība dara visu iespējamo, lai pēc iespējas ātrāk klientam piegādātu bagāžu uz norādīto vietu, tāpat tiek kompensētas izmaksas par pirmās nepieciešamības precēm, ja tās pasažierim bagāžas aizkavēšanās dēļ nav bijušas pieejamas.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu