Līdz 23. jūlijam būs iespējams noskatīties «Positivus» koncertus (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

11. «Positivus» festivāls ir veiksmīgi aizvadīts, taču festivāla sajūtu var paildzināt vēl nedēļas garumā, baudot vairāk nekā 25 koncertus, festivāla dienasgrāmatas un spožākos notikumus īpaši izveidotajā «pop-up» kanālā «360TV Palladium». «Pop-up» kanāls būs skatāms lietotnē «Shortcut», kā arī «Lattelecom» interaktīvajā televīzijā līdz pat 23. jūlijam, «Apollo» informē festivāla komanda.

Nedēļas garumā ik dienu kanālā «360TV Palladium» skatītāji varēs izbaudīt ne tikai abu festivāla lielāko – «Lattelecom» un «Nordea» – skatuvju koncertus ar «The Lumineers», «JP Cooper», «Nothing but Thieves», «Rae Sremmurd», «Maximo Park», «Dagamba», «Get Your Gun» un citiem, bet arī just līdzi tādām iemīļotām pašmāju grupām kā «Dzelzs Vilks», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Baložu pilni pagalmi» un citi.

Šogad īpaša uzmanība tika pievērsta tieši «Positivus» «Palladium» skatuves mākslinieku sniegumam, kas bija patiešām kolorīts – gan pārgalvīgie «Francobollo», gan «Teachers no Ņujorkas, gan pašmāju grandi «Satellites LV», reperi Fakts, «Edavārdi», «Singapūras satīns» un daudzi citi. Tāpat vēlreiz varēs atskatīties uz piecu daudzsološo igauņu mākslinieku priekšnesumiem «Tallinn Music Week» programmas ietvaros.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu