Parisas draugs uz rokas iemūžinājis mīļotās vārdu ar «treknu» tetovējumu (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

36 gadus vecās ballīšu karalienes Parisas Hiltones četrus gadus jaunākais draugs, aktieris Kriss Zilka (Chris Zylka), uz savas kreisās rokas iemūžinājis mīļotās vārdu ar lielu un melnu tetovējumu.

«Esmu laimīga meitene! Mans mīļotais atnāca mājās un pārsteidza ar «Parisas» tetovējumu «Disney» fontā. Viņš teica, ka esmu viņa maģiskākā vieta uz Zemes un viņš ir atradis savu pasaku princesi,» sociālajā tīklā «Instagram» lielās Hiltone.

Pašlaik pāris dzīvo Ibizā, kur Parisa jau piekto gadu strādā klubā «Amnesia» kā dīdžejs. Zilka paralēli aktiera karjerai nodarbojas arī ar fotografēšanu – kopš abi ir kopā, viņš nodarbojas arī ar mīļotās sievietes iemūžināšanu darba laikā.

Kā jau ziņots, Parisa un Kriss ir pazīstami vairākus gadus, bet 2017. gada sākumā viņu attiecības mainījušas statusu no draudzīgām uz romantiskām. Hiltone pēc attiecību uzsākšanas jau paspējusi paziņot, ka sapratusi dzīves jēgu – tā nav bizness un nebeidzamas ballītes, bet gan ģimenes izveide un bērni.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu