«Fono Cēsis» izziņo dīdžeju programmu un telšu pilsētiņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Bezmaksas festivāls «Fono Cēsis», kas norisināsies «Cēsis 811» svinību laikā 21. un 22. jūlijā, savu darbību izvērtīs arī «Fonoklubā», kur ballīte abu vakaru gaitā skanēs gan iekštelpās, gan āra terasē. Tāpat «Fono Cēsis» laikā darbosies īpaši iekārtota telšu pilsētiņa. 

«Fonoklubs» šajā nedēļas nogalē mainīs savu darba laiku, strādājot no pusnakts līdz sešiem rītā. Par mūziku gan iekštelpās, gan īpaši «Fono Cēsis» nogalei izbūvētajā āra skatuvē rūpēsies dīdžeji: All-Viss, Z:le, Funky dj Elegant un viens no Latvijas meistarīgākajiem diskžokejiem – Monsta.

«Balstoties uz lielo pieprasījumu, arī šogad ir padomāts par viesiem no citām pilsētām – ļoti netālu «Fono Cēsis» teritorijai atradīsies telšu pilsētai paredzēts placis, kas labiekārtots sadarbībā ar «Cēsis 811» rīkotājiem,» informē festivāla organizatori.

«Tajā tiks nodrošināta gaisma, tualetes, miskastes, kā arī ūdens. Kaut arī par drošību un kārtību rūpēsies pašvaldības policija, kas organizēs regulārus reidus. Teritorijas norobežojums un patstāvīga apsardze nav paredzēta, tāpēc aicinām vērtīgas lietas bez uzraudzības neatstāt.»

«Fono Cēsis» šī gada grupu sarakstu veido tādi mūziķi un grupas kā «Ewert and the Two Dragons» (Igaunija), «Dzelzs vilks», «Satellites LV», Roberts Gobziņš un «Resnie putni», Edavārdi, «Bandmaster», «Franco Franco», «Indygo», «Gapoljeri», Čipsis un Dullais, Imants Daksis, «Fish Art», «All Day Long», «Doni Tondo», kā arī Jāzepa Mediņa Rīgas mūzikas vidusskolas džeza ansamblis.

Par ballīti pēc grupu koncertiem rūpēsies arī dīdžeji – piektdienā Toms Grēviņš, bet sestdienā Artis Dvarionas. Tāpat sestdienas pēcpusdienā Cēsu pils parkā sanākušos ļaudis izklaidēs «Comedy Latvia» dalībnieki.

Jau vēstīts, ka, tāpat kā iepriekš, arī šogad «Fono Cēsis», sadarbojoties ar Cēsu Kultūras un Tūrisma centru, būs bezmaksas festivāls un skaļākais notikums «Cēsis 811» svinību laikā.

Pasākums šādā formātā norisināsies ceturto gadu, turpinot kādreizējā mūzikas un sporta festivāla «Fonofest» tradīciju. Starp iepriekšējo gadu zināmākajiem māksliniekiem ierindojas tādas pašmāju apvienības kā «Pērkons» un «Skyforger», gan arī britu folkroka zvaigzne Frenks Tērners.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu