Agnese Zeltiņa Spānijā piedzīvojusi nelāgu incidentu ar policiju (59)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Aktrise un rotu darinātāja Agnese Zeltiņa, kura jūlija sākumā devās uz Spāniju, lai piedalītos festivālā «Latviešu dienas Katalonijā», saskārusies ar nepatīkamu situāciju, kurā tika iesaistīta policija.

Zeltiņa festivālā pārdeva savas «Soulstones» darinātās rotas. Bizness veicies tik labi, ka Zeltiņai nācies saskarties ar citu vietējo cilvēku greizsirdību - festivāla otrajā dienā, kad, krāmējot rotas uz galda, viņu pārsteidza policijas ierašanās. Izrādās, ka vietējie, redzot, kāds pircēju pieplūdums pirmajā vakarā bija pie Zeltiņas un viņas rotām, saskatījuši konkurenci. Policijas ekipāža bija izsaukta, lai pārbaudītu, vai Agnesei ir tirdzniecībai nepieciešamās atļaujas. Pārliecinoties, ka ar dokumentiem viss ir kārtībā, kārtības sargi aizbrauca, vēsta izdevums «Kas Jauns».

Rotas Spānijā Zeltiņa tirgoja lielākoties kopā ar meitu Mariju, kamēr aktrises dēls Robijs un Agneses līgavainis Rūdolfs laiku pavadīja pārsvarā citviet. 

Komentāri (59)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu