Nedēļas horoskops: 24. - 30. jūlijs (1)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oddgeir Hvidsten, CC BY-NC-ND 2.0

Nedēļas horoskops

AUNS Pirmdien būsi konservatīvi noskaņots, nekādi nepiekritīsi jauninājumiem un visādi izvairīsies no riska. Savukārt, trešdien mērķtiecīgi virzīsies uz priekšu un neatkāpsies no iedomātā. Veiksmīgi risināsies sarunas ar priekšniecību un kolēģiem. Nedēļas nogalē domāsi par iespēju šo to mainīt savā personīgajā dzīvē, taču izšķirošo lēmumu vēl nepieņemsi. Vēlēsies garīgi pilnveidoties, meklēsi interesantu cilvēku sabiedrību.

VĒRSIS Nedēļas sākumā spēsi adaptēties jebkurā vidē un situācijā, kā arī aizmirsīsi senus aizvainojumus. Veidosi jaunas privātās attiecības un intīmajā sfērā būsi patiesi nepārspējams. Nedēļas vidū kopā ar kolēģiem apspriedīsi sadarbības jautājumus un nonāksi pie interesantiem secinājumiem. Izvairies no tenkām, pievērsies globālām lietām, tad rezultāti neizpaliks. Brīvdienās nolemsi palielināt fizisko slodzi.

DVĪNIS Otrdien nemiera dīdīts pats uzprasīsies uz nepatikšanām. Daudz spēka izšķiedīsi darbojoties pret saviem principiem. Ja plāno ar kādu tikties, rēķinies, ka vari iekļūt satiksmes sastrēgumā vai kā citādi nokavēt tikšanos. Ceturtdien plūksi sava darba augļus, tavs runas veids būs pārliecinošs, gūsi ietekmīgu ļaužu atbalstu problemātiskās situācijās. Sestdien saņemsi ziņu no drauga, kuram būs nepieciešams tavs atbalsts.

VĒZIS Pirmdien risinot samezglojušās situācijas darbā izmantosi savu attapību un humora izjūtu. Diemžēl, personīgajā dzīvē gan uzradīsies kāds mākonītis, kurš nākotnē var izvērsties par pamatīgu dabas stihiju. Nedēļas vidū tevi sargās atziņas par vērtībām, kuras nav mērāmas finansiālā plānā, tikai garīgā. Nedēļas nogalē iespējami finansiāli sarežģījumi, kurus atrisināt varēsi ar tuvu draugu palīdzību.

LAUVA Nedēļas sākumā kļūsi par īstu darbaholiķi, nereaģēsi uz apkārtējo centieniem izvilkt sevi no rutīnas. Vienīgais, kurš varēs tevi glābt, būs mīļotais cilvēks. Ceturtdien netērē savus spēkus un enerģiju, lai kādam kaut ko pierādītu, jo katrs dzīvo pēc saviem ieskatiem. Brīvdienās nejauši atrisināsies jau labu brīdi pastāvošā naudas problēma. Panākumus kopā ar otro pusīti nosvinēsiet romantiskās noskaņās.

JAUNAVA Pirmdien nepretojies pārmaiņām, bet gan sper soli pretī gaišākai nākotnei. Nesatraucies, ja trešdien uz sava darba galda atrodi dokumentu gūzmu, tu lieliski ar visu tiksi galā. Padosies lietas, kas saistītas ar rakstu darbiem un informācijas apmaiņu. Sestdien būsi pats jautrības un dzīvesprieka iemiesojums. Ar savu enerģiju aizrausi jebkuru, kam ar tevi būs lemts tikties.

SVARI Nedēļas sākumā atrisināsi agrāk radušās kļūmes un nesaskaņas. Sev par pārsteigumu, savu otro pusīti ieraudzīsi citā gaisotnē, līdz ar ko radīsies vēlme pēc īpašas tuvības. Ceturtdien paredzamas pārmaiņas, kuras skars ar tavu dzīvesvietu saistītas tēmas. Par strīdu iemeslu starp tevi un iemīļoto var kļūt nesaimnieciski izlietotā nauda. Brīvdienās pievērsies savai ģimenei un bērniem, variet kopā doties sen plānotā ceļojumā vai piknikā.

SKORPIONS Nedēļas sākumā būsi nenogurdināms, sajutīsi uzvaras saldo garšu. Nekļūsti skops, ja esi ko nopelnījis, proties padalīties ar saviem tuvākajiem. Ceturtdien jutīsies kā sprostā, pēkšņi modušās alkas pēc brīvas dzīves pamudinās uz piedzīvojumiem. Sestdien iespējams konflikts ar tuviniekiem, kuri neatbalstīs tava partnera izvēli. Nenodedzini visus tiltus, esi iejūtīgs pret apkārtējiem, nemeklē ienaidniekus tur, kur viņu nav.

STRĒLNIEKS Otrdien varēsi izvēlēties ar ko nodarboties, viss būs tikai tavās rokās. Ja darbs neiet pie sirds, tad atļaujies pasapņot un nedari neko, varbūt tieši tad, dzims kāda ģeniāla doma. Piektdien rīkosies nerēķinoties ar citu interesēm. Lai izvairītos no konfliktiem ar otro pusīti, izskaidro savas darbības motīvus. Sestdien būsi dusmīgs gan uz sevi, gan uz ģimenes locekļiem. Nenodarbojies ar moralizēšanu, esi saprotošs.

MEŽĀZIS Lai nedaudz izkustētos un izvēdinātu galvu, pirmdien paņem grozu un dodies uz mežu pēc sēnēm. Gūsi milzīgu gandarījumu, ja iesaistīsies kādā labdarības misijā. Nedēļas vidū radīsies sajūta, ka esi vienīgais uz kuru visi var paļauties. Taču patiesībā tu uzņemsies pārāk daudz pienākumu, pat vairāk kā spēj paveikt. Svētdien izvēlies klusu nostūrīti, kur divvientulībā ar mīļoto baudīt romantiskas noskaņas.

ŪDENSVĪRS Pirmdien ne viss notiks tev pa prātam, taču nenokar degunu, draugi un tuvinieki tevi mīl un ciena neatkarīgi no panākumiem. Nedēļas vidū, lai darbs veiktos labāk, izvēlies attālāko biroja stūrīti, kur nesteidzoties padarīsi iesākto. Nedēļas nogalē būsi apgarots, diskutēsi par filozofiskām tēmām. Iespējams, nonāksi pie pārsteidzošām atziņām, piemēram, atklāsi laimīgas laulības dzīves formulu.

ZIVIS Vairāk par visu pārējo nedēļas sākumā tevi uztrauks domas par finansiālo stāvokli. Garastāvokli uzlabos negaidīti saņemta ziņa par kāda mīļa radinieka gaidāmo vizīti. Nedēļas vidū sparīgi aizstāvēsi savas intereses, par kurām jau sen esi cīnījies. Kolēģi novērtēs tavu drosmi un inteliģenci. Sestdien brīvajām zīmes pārstāvēm ir iespēja satikt interesantu pretējā dzimuma pārstāvi.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu