«Bermudu Divstūris» uzrīko ballīti Rīgas lidostā (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

20. jūlija vakarā Rīgas lidostas pasažieri piedzīvoja muzikālu pārsteigumu - «Bermudu Divstūris» ar koncertu sagaidīja pasažierus «airBaltic» un «Summer Sound» organizētajā «Party-Jet» reisā uz Liepāju.

Ballīšu karaļi priecēja ar saviem zināmākajiem hitiem, kā arī devās uz Liepāju, izklaidējot pasažierus visa lidojuma laikā. Neizpalika arī pārsteigumi un muzikālas aktivitātes. Lidojums noslēdzās ar «Summer Sound» festivāla «Pre-Party» Liepajās pludmales bārā «Red Sun Buffet» ar grupas My Radiant You un repera Edavārdi koncertu.

Šīs vasaras krāšņākais pludmales festivāls «Summer Sound» norisināsies Liepājā no 28. līdz 29.jūlijam ar vairāk kā 40 māksliniekiem. Festivālā būs redzami dīdžeju trio «Cheat Codes» no Losandželosas, vācu uzlecošā techno house zvaigzne Felix Jaehn, kā arī franču dīdžejs un producents Klingade, kurš parūpēsies par grandiozu elektroniskās mūzikas programmu jūras krastā. Ar savu vērienīgāko šīs vasaras koncertu uz festivāla lielās skatuves uzstāsies Dons, savukārt pamatīgu ballīti garantēs «Bermudu Divstūris». Bez jau nosauktajiem vārdiem festivāla viesus priecēs krāšņa Latvijas mūziķu programma - «Triana Park», «Bandmaster», «Satellites LV», «Sibyl Vane», «Deeper Upper», «Franco Franco», «Skyforger», «My Radiant You», Fakts, «Pienvedēja «Piedzīvojumi», «Astro'n'out», Ivo Fomins, «Polifauna«un citi.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu