Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11129152t1h3f6b.jpg)
Nepieciešams (4 porcijām):
- 200 mililitri mandeļu piena
- 200 grami grieķu jogurta
- 6 ēdamkarotes kļavas sīrupa
- 1 tējkarote vaniļas ekstrakta
- 50 grami čia sēklu
- 500 grami zemeņu
- 50 grami sagrieztu mandeļu
Pagatavošana:
Vidēji lielā bļodā mandeļu pienu samaisa ar jogurtu. Pievieno 2 ēdamkarotes kļavas sīrupu, vaniļas ekstraktu un kārtīgi samaisa. Pieber čia sēklas un atstāj uz 30 minūtēm. Samaisa un liek ledusskapī uz nakti.
Nākamajā dienā vidēji lielā bļodā nomazgātas un notīrītas zemenes samaisa kopā ar 4 ēdamkarotēm kļavas sīrupu. Pievieno mandeles un samaisa.
Pudiņu kārto bļodiņās vai glāzēs, bet zemeņu maisījumu kārto pa virsu.