Kāpēc princis Džordžs šortus nēsā gan ziemā, gan vasarā? (53)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Neskatoties uz to, ka Kembridžas hercogu dēls Džordžs ir četrus gadus vecs, viņš ir kļuvis par vienu no populārākajiem bērniem visā pasaulē. Mediji seko katram ģimenes solim, kas daļā sabiedrības raisījis neizpratni - kāpēc mazais princis Džordžs vienmēr nēsā tikai šortus?

Fotogrāfu uzņemtajos attēlos redzams, ka mazais princis Džordžs šortus nēsā gan ziemas, gan vasaras laikā. Aizvadītā gada Ziemassvētkos viņš kopā ar ģimeni bija devies uz Ziemassvētku dievkalpojumu - zem viņa gaiši pelēkā mētelīša bija redzami pliki ceļgali, kas lika noprast, ka Džordžam jau atkal uzvilkti šorti.

Liela daļa sabiedrības ir neizpratnē, kādēļ Džordža vecāki neģērbj mazo zēnu pienācīgāk? Viņam taču salst! Tomēr etiķetes eksperts Viljams Hansons (William Hanson) ārvalstu medijam «Harpers Bazaar» atklājis, ka jaunu puisi tērpt šortos esot ļoti «angliska lieta».

«Bikses ir paredzētas vecākiem puišiem un vīriešiem, bet šorti - jaunākiem,» skaidro Hansons. Lai arī laiki pamazām mainās, karaliskajās aprindās jauniem puišiem nēsāt bikses nav pieņemts. Tā vairāk darot vidējas klases cilvēki.

«Neviens sevi cienošs karaliskās ģimenes pārstāvis nevēlētos, lai viņu uzskata par vidējas klases cilvēku. Pat ne Kembridžas hercogiene

Komentāri (53)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu