Latvijā bērni radījuši asprātīgu parodiju par hitu «Despacito» (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Puertorikāņu dziedātāja Luisa Fonsi un repera «Daddy Yankee» izpildīto vispasaules hitu «Despacito» jau ir paspējuši parodēt neskaitāmi jokdari no visas pasaules – nu to izdarījuši arī pašmāju bērni.

Jauno asprāšu rokās «Despacito» ir pārvērties par «Despacito laukos» jeb «Palēniņām». 20. jūlijā publicētais minūti ilgais video jau kļuvis par «viskarstāko» video, ieņemot vietnes «Youtube» Latvijas populārāko video saraksta virsotni. Tas 25. jūlijā ir skatīts jau apmēram 64 tūkstošus reižu.

Kamēr «Despacito» ir dziesma par mīlestību un aizraušanos, «Palēniņām» vēstījums ir par dzīvi laukos. «Jūs, sabiedrība, tur pilsēta, skatieties, kā dzīvojam mēs te. Dzīvojam mēs pilnīgā mierā un klusumā, svaigā gaisā, dabas tuvumā. [..] Palēniņām, slaucam mēs gotiņas te katru dienu, un pēc tam dzeram to gardo pienu, barojam cūciņas ar svaigo sienu. Palēniņām, pieskatām vistiņas un vācam olas, ravējam dārzu un mums labi sokās, kaimiņš tik skatās ap stūri un bolās,» dzied trīs meitenes, kurām «pļēgura» un kaimiņa lomā palīdzējis kāds puisis.

Kā ziņots, trešdien, 19. jūlijā, «Despacito» kļuva par visvairāk straumēto dziesmu. Ierakstu kompānija «Universal Music», kas izdevusi šo hitu, aizvadītajā nedēļā paziņoja, ka «YouTube», «Spotify» un citās platformās «Despacito» oriģinālā un remiksētās versijas straumētas vismaz 4,6 miljardus reižu.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu