Kārlis Lācis: Opolais un Laimas duets bija banalitātes un sliktas gaumes paraugs (177)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Pēc Laimes Vaikules festivāla «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017», kurš norisinājās no 20. līdz 23. jūlijam, mūziķis un komponists Kārlis Lācis savā sociālā tīkla «Facebook» profilā veltīja skarbus komentārus koncertā redzētajam Kristīnes Opolais un Laimas Vaikules priekšnesumam, neslēpjot savas pārdomas.

«Pagājušonedēļ Latvijā bija divi balagāni. Visi visu skatījās un izplūda garos spriedelējumos. Abos gadījumos visu nosaka pēc iespējas lielāka auditorija, un tur muļķīgi censties spriedelēt, cik kura dziesma ir banāla. Tur jāpiepluso vēl citi bonusi, kā scenārijs, harisma, tv režisors, skaņa, aktiermeistarība, gaisma, scenogrāfija, video, dejotprasme utt. Un tāpēc tās ir gluži neiespējami vērtēt, kā banālas mūzikas kaut cik labu atskaņojumu.

uzskata Lācis.

Kā zināms, festivālā uzstājās arī tādi pašmāju un Krievijas estrādes mākslinieki kā, piemēram, Stass Mihailovs, Vladimirs Vinokurs, Valērijs Meladze, Grigorijs Ļepss, Genādijs Hazanovs, Aleksandrs Reva, Intars Busulis, Jānis Stībelis, Justs Sirmais, Rihards Lepers, Markus Riva, Antra Stafecka, Samanta Tīna, Aminata un grupa «DAGAMBA».

Kopumā «Laima Rendez Vous Jūrmala 2017» četru dienu laikā Dzintaru koncertzāles klausītājus priecēja vairāk nekā 40 izpildītāji.

Komentāri (177)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu