Viola Abramova-Mailīte ir sava pirmā bērna gaidībās (28)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

Šova «Dejo ar zvaigzni 2» uzvarētāja Viola Abramova-Mailīte (33) un viņas vīrs, dejotājs Rihards Mailītis (30), ir sava pirmdzimtā gaidībās.

Foto: Jānis Škapars/Apollo

Aizvadītajā nedēļā abi kopā apmeklēja Dzintaru koncertzāli, kur norisinājās «Laima Rendez Vous Jūrmala», ļaujot plašākai sabiedrībai aplūkot arī Violas nu jau lielo vēderu. «Šo festivālu apmeklējam jau otro gadu,» žurnālam «Privātā Dzīve» pastāstīja topošā māmiņa. «Atšķirībā no Jaunā viļņa te valda daudz dzīvāka un draudzīgāka atmosfēra,» izdevumam komentēja Violas vīrs.

Kamēr dejotāja ir bērniņa gaidībās, pārim piederošo deju studiju «RV Studio» pieskata Rihards kopā ar Violas mammu. «Arī paši vairāk nedejojam, strādājam tikai kā deju pasniedzēji. Pēdējo korporatīvo pasākumu kopā nodejojām pirms gada. Domāju, ka mēs pie tiem vairs neatgriezīsimies. Šobrīd jūtos ļoti labi,» «Privātajai Dzīvei» pastāstīja Mailīte.

Komentāri (28)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu