Foto: Francijas pirmā lēdija satikusies ar dziedātāju Riannu (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Trešdien, 26. jūlijā, amerikāņu dziedātāja Rianna (Rihanna) tikās ar Francijas jauno prezidentu Emanuelu Makronu (Emmanuel Macron), lai apspriestos par globālo izglītību un Francijas ieguldījumu ar to saistītās programmās. Vizītes ietvaros ar prezidentu Rianna tikās arī ar Francijas pirmo lēdiju - Brižitu Tronē (Brigitte Trogneux), kas ārvalstu medijus sajūsminājis daudz vairāk.

Pirms oficiālās tikšanās ar Francijas prezidentu Emanuelu Makronu Elizejas pilī Parīzē dziedātāja Rianna tikās ar pirmo lēdiju Brižitu Tronē.

Rianna uz tikšanos bija tērpusies elegantā, tomēr joprojām neierastā tērpā. Virs pelēkas krāsas bikškostīma ar buktēm dziedātāja bija uzvilkusi brīva piegriezuma žaketi. Savukārt Brižite Tronē bija tērpusies zilas krāsas džinsu biksēs un baltā militārā stila žaketē.

Pēc tikšanaš ar Francijas prezidentu Rianna žurnālistiem paziņoja, ka ar Makronu apspriedusi izglītības tēmas. Tāpat viņa atklāja, ka abi vienojušies un šajā sakarā septembrī plāno nākt klajā ar lielu paziņojumu.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu