Foto: Latviju «Miss World Next Top Model 2017» pārstāv Meldra Rozenberga (13)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

No 21.jūlija līdz 8.augustam Beirutā, Libānā norisinās konkurss «Miss World Next Top Model 2017», portālam «Apollo» atklājusi Latvijas pārstāve konkursā Meldra Rozenberga. Šis ir viens prestižākajiem konkursiem pasaulē, kurš notiek jau daudzus gadus pēc kārtas. Tajā tiks pārstāvētas 50 valstis.

Par Latvijas pārstāvi šajā konkursā ir izvirzīta Meldra Rozenberga – 21 gadu jauna modele no Rīgas. «Miss World Next Top Model 2017» fināls notiks 6.augustā Beirutā, Libāna.

«Skaistumkonkursos piedalos regulāri. Kā atgriežos no viena skaistumkonkursa, ir jau jādodas uz nākamo, un tā visu laiku. Jau labu laiku skaistumkonkursi nav man tikai darbs vai hobijs, tas ir dzīvesveids, kuru sev esmu izvēlējusies!" atzīst Meldra.

Rozenberga piedalījusies jau vairākos prestižos skaistumkonkursos visā pasaulē - ASV (Lasvegasā), Krievijā, Turcijā, Kīnā, Libānā un citās valstīs.

Foto: Publicitātes foto
Komentāri (13)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu