Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/30/11129710t1h1ce4.jpg)
Nepieciešams:
- 260 grami cukura
- 100 grami olas baltuma (no trīs olām)
- 10 grami vaniļas cukura
Pagatavošana:
Tīrā bļodā liek olu baltumus un 100 gramus cukura. Kuļ līdz putas ir cietas un stingras.
Uzmanīgi un pamīšus piejauc klāt atlikušo cukuru.
Ar konditorejas maisiņu izspiež apaļus plācenīšus uz plātēm, kas pārklātas ar cepamo papīru.
Cep 110 grādu temperatūrā pusotru stundu.